Seat Ibiza 1.0 Tsi Style Apple Carplay / Android Auto Pdc Stoelverwarming

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Garage J Klein Gunnewiek Vof
Ruurloseweg 70
7141 LG Groenlo
Gelderland (NL)
Tel. 0544-464593
Fax. 0544-464131
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 15.895,00
Merk  Seat
Model  Ibiza
Type  1.0 Tsi Style Apple Carplay / Android Auto Pdc Stoelverwarming
Bouwjaar  2021
Km.  32.932 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.028 kg.
APK tot  14-05-2025
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 15"Parkeersensor voor en achter
InfotainmentAchteruitrijcameraAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneel
Interieur12Volt aansluitingBinnenspiegel automatisch dimmendElektrisch bedienbare ramen voorLederen stuurwielLederen versnellingspookStuur verstelbaarVoorstoelen verwarmd
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemDerde remlichtElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieIsofix bevestiging voor kinderzitjesVermoeidheids herkenning
OverigeApple Carplay/Android AutoNiet in gerooktVervolgbotsing preventie
Bijzonderheden
Klein in formaat, klein in verbruik, klein in wegenbelasting. En volwassen in prestaties en ruimte. Deze Seat is voorzien van een pittige benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze Seat Ibiza heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. In deze Seat profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U hoeft het stuur geen moment los te laten om de audio aan te passen. De audiobediening op het stuur is een veilige en praktische oplossing. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Kom maar, kom maar, kom maar… ho! Prettig hoor, zo′n achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Ook is de Seat uitgerust met: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Op deze Seat Ibiza kunt u blind vertrouwen. In één woord een heerlijke stadsauto die u nooit in de steek laat. Snel, wendbaar, voorzien van alle gemak en uitermate prettig in prestaties. De motor in deze Seat maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Deze Seat is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Achter het stuur van deze Seat bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Seat Ibiza samen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!
Bedrijfsinformatie
Bij autobedrijf Gunnewiek - Helmers worden Service en Kwaliteit nog met HOOFDLETTERS geschreven.
Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit drie afleverpaketten,

pakket A : Auto poetsen binnen / buiten plus minimaal 10 liter brandstof € 195,-

pakket B : A plus kleine beurt en minimaal 6 maanden APK € 395,-

pakket C : A plus B tevens volledige beurt nieuwe APK minimaal halve tank brandstof € 695,-
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: aug 2018 - jul 2021
Kenteken: S-778-FZ

Technische informatie
Vermogen: 71 kW (97 PK)
Koppel: 175 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 188 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 406 x 178 x 144 cm
Wielbasis: 256 cm

Gewichten
Laadvermogen: 547 kg
GVW: 1.575 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg (ongeremd 560 kg)

Interieur
Interieur: Donker grijs, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 107 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Staat
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - € 115 per kwartaal

Laatst bekeken