Honda Prelude 1.8 Ex 1e Eig. Orgineel Nl Gr.beurt + Alle Boekjes Garantie Klas

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
A.F. Garage
Drilleveld 24
3431 ET Nieuwegein
Utrecht (NL)
Tel. 030-6300336
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 11.995,00
Merk  Honda
Model  Prelude
Type  1.8 Ex 1e Eig. Orgineel Nl Gr.beurt + Alle Boekjes Garantie Klas
Bouwjaar  1988
Km.  76.235 km.
Carrosserie  Coupe
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Deuren  2
Gewicht  1.000 kg.
Motorinhoud  1.829 cc.
Opties
Achter spoiler, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Schuifdak, Stuurbekrachtiging
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Extra1e eigenaar2x sleutelsNieuwe A.P.KNieuwe accu
Interieur & ComfortElektrisch bedienbaar schuifdak
Veiligheid & TechniekNieuwe Distributieriem
OverigeAccu vervangenelektrische antenneGrote service beurtNieuwe filtersNieuwe remmen achterNieuwe remmen voorNieuwe remschijven
Bijzonderheden
Bijzonderheden:
Waar vind je ze nog? Een originele (Nederlands geleverde) onverprutse Honda Prelude uit 1988 afkomstig van eerste eigenaar (aantoonbaar) en complete onderhoud! Dit was destijds 1 van de meest gewilde coupes in de tijd, licht, wendbaar en met een 101 PK sterke Honda motor met dubbel carburateurs! Standaard kwam de auto met elektrische glazen dak, elektrische antenne, automaat 4 traps en stuurbekrachtiging. Met 101 PK is dit nog steeds een hele vlotte auto, overal veel bekijks en duimen omhoog! Het sportinterieur is zo goed als nieuw, de sportstoelen zien er erg goed uit voor de leeftijd. De Prelude komt met 14 inch originele stalen velgen met Honda wieldoppen en zo goed als nieuwe banden. Technisch is deze auto smetteloos, rijd heerlijk en schakelt fantastisch! Door de dubbele carburateur is die heel direct met gasrespons en trekt goed op. De auto is over over 4,5 jaar wegenbelastingvrij! Een oldtimerverzekering voor deze auto bedraagt slechts E10,- p/m.

De vorige (1e) eigenaar heeft de auto met veel liefde behandeld, dit was destijds zijn droomauto en heeft hem heel lang gehouden. Zodoende heeft de Prelude altijd binnen gestaan. De afgelopen jaren is er amper mee gereden i.v.m gezondheidsredenen en daarom heeft deze mooie Prelude ook zo weinig gereden! Alle originele boekjes met onderhoudshistorie aantoonbaar inclusief N.A.P rapport. Er is nooit aan de auto gelast en de bodem is keihard en ziet er spik en span uit. Deze Prelude kwam als 1 van de laatst geleverde 2e generatie uit de band rollen. Nog nooit is er in de Prelude gerookt, hij ruikt fris en als nieuw! Zelfs de originele Honda matten liggen in de auto. De reserve band met complete verwisselkit is aanwezig en nooit gebruikt.

Als Honda specialist hebben we de auto compleet onder handen genomen. Complete onderhoud van ruim E2500.- (met factuur) door ons uitgevoerd en op niks bespaard! Waaronder: nieuwe remmerij voor en achter ook de klauwen zijn compleet gereviseerd zowel voor als achter, nieuwe remschijven, nieuwe distributieriem, nieuwe Bougies, Alle filters vervangen (lucht/ brandstof/olie) Automaatbak olie vervangen, kleppen gesteld etc. gewoon compleet klaargemaakt voor de nieuwe eigenaar om een heeeeeele lange tijd zorgeloos en met veel plezier in deze Honda Classic te touren. Complete historie bekend met kloppende en afgestempelde onderhoudshistorie met alle boekjes. De auto heeft slechts 76235 km gereden (aantoonbaar met N.A.P!) wat voor de leeftijd erg weinig is. De Prelude rijd, remt en schakelt als nieuw! Je ziet dat er veel aandacht aan de auto is besteed en dat de vorige eigenaar een echte Honda liefhebber is geweest die de auto met veel liefde heeft behandeld. De auto komt met 2 originele sleutels. Een auto om heel lang te koesteren en een goede investering die alleen maar meer waard gaat worden. De bodem van de auto is keihard (nooit aan gelast!)! Een hele mooie interieur en alle elektrische delen werken perfect! Als echte Honda liefhebbers willen we dat de Prelude naar een liefhebber gaat die deze auto kan waarderen en koesteren.

Kortom, wilt u oude tijden herleven in deze mooie Honda Prelude 1.8 met complete onderhoud? U komt ze weinig tegen die zo compleet en origineel zijn met een aantoonbaar lage kilometerstand! Word jij de nieuwe eigenaar van deze parel?

*inruil mogelijk
*Onze auto's worden altijd uitvoerig gecontroleerd.
*Wij berekenen geen afleveringskosten!
*We bieden u ook de mogelijkheid om de auto te financieren en te verzekeren. Dit doen wij in samenwerking met een professioneel en onafhankelijke partij.
*Een goed afgeleverde auto is bij ons een vanzelfsprekendheid! U hoeft niet te kiezen tussen pakketten tegen meerprijs u krijgt namelijk een goed afgeleverde auto zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen! Dat is de service waar wij om bekend staan en die wij standaard bieden.

We zijn ook bekend van TopGear & AutoWeek!
https:/ /topgear.nl/autonieuws/eigenaardige-honda-odyssey-te-koop-in-nederland/

Bezoek en like ook onze Facebook Pagina!
https:/ /www.facebook.com/AF-Garage-522123611304223/

Bekijk onze promotiefilm op YouTube!
https:/ /youtu.be/JZ3-83ByNeU

Tevens zijn wij importeur van snelle en exclusieve Honda's. Ook kunnen we alle onderdelen van de Honda Odyssey direct uit voorraad leveren! Heeft u een bepaalde type Honda op het oog? Laat het gerust weten wij zullen voor u de auto leveren die aan al uw wensen voldoet!

Voor meer info of een vrijblijvende proefrit kunt u gerust bellen of mailen.
Voor een uitgebreide fotoreportage of andere leuke auto's en aanbiedingen kunt u onze website bezoeken!

Mob: 0646606689
B.G.G: 0655321927
Tel: 030-6300336

Tot ziens bij:

A.F. Garage
Drilleveld 24
3431ET NIEUWEGEIN
Telefoonnummer: 06 46606689
E-mailadres: info@af-garage.nl
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mei 1983 - feb 1988
Referentienummer: 578
Kenteken: SV-74-PV

Technische informatie
Vermogen: 74 kW (101 PK)
Aantal cilinders: 4
Max. trekgewicht: 1.000 kg (ongeremd 460 kg)

Interieur
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
Emissieklasse: Euro 0

Onderhoud, historie en staat
Aantal eigenaren: 1
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - € 115 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken