Mercedes E-klasse 63 Amg S 4-matic+ Automaat Distronic Plus | Panoramadak | Head...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Louwman Mercedes-Benz Gorinchem
Avelingen-west 29
4202 MS Gorinchem
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0183-651500
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 169.945,00
Merk  Mercedes
Model  E-klasse
Type  63 Amg S 4-matic+ Automaat Distronic Plus | Panoramadak | Head...
Bouwjaar  2019
Km.  6.689 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Designo selenietgrijs magno
Deuren  4
Gewicht  1.890 kg.
Motorinhoud  3.982 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Niveauregeling, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurAdaptief demping systeemAMG-stylingBuitenspiegels elektr. met geheugenBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarElektrisch glazen panorama-dakElektronische remkrachtverdelingElektronisch Sper DifferentieelgrootlichtassistentKeyless entryKoplampen adaptiefLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 20"Parkeer assistentParkeersensor voor en achterVerlaagde carrosserie
InfotainmentAudio installatie premiumMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full map + hard diskRondomzicht cameraSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelWiFi voorbereiding
InterieurAluminium interieur afwerkingArmsteun voorElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare stoel(en) met geheugenElektrisch verstelbare stuurkolom met geheugenkeyless startLederen interieurdelenLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Luxe lederen bekledingSportstoelenSportstuurVoorstoelen in hoogte verstelbaarVoorstoelen verwarmd
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 3Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteemBinnen/buitensp. aut. dimmendbots waarschuwing systeemBrake Assist SystemDodehoek detectorElektronisch Stabiliteits ProgrammaVermoeidheids herkenning
Overige360°-cameraActieve parkeerassistent incl. ParktronicAdaptief remlicht knipperendAdaptieve grootlichtassistent PlusAIRMATICAMG buitenspiegels in carbonAMG carbonpakket exterieurAMG Driver's packageAMG keramische remschijvenAMG Performance-stoelenAMG uitlaatAnaloge klok in IWC-designAntidiefstal pakketAntidiefstalpakketAutomatische uitschakeling van de voorpassagiersairbagBandenspanningscontrolesysteem (RDK)BekerhouderBinnen- en linkerbuitenspiegel automatisch dimmendBots herkenning systeemBrandstoftank met grotere inhoudBurmester® high-end 3D-surround sound systemCOC-document Euro 6 zonder deel 2COMAND OnlineCombi-instrument met aanduiding voor niet-gedragen gordels oConnected servicesdesigno leder Exclusief tweekleurigDiefstal-/ inbraakalarm incl. hellingshoeksensorDigitale radio (DAB)DISTRONIC PLUSDraadloze telefoonladerDYNAMIC SELECTEdition 1Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturingElektrisch te sluiten portieren (sluit-assistent)GaragedeuropenerGPS AntenneHANDS-FREE ACCESSHead-up-DisplayInstaplijsten met "Mercedes-Benz" opschriftInterieurdetectieInterieurhemel stof zwartInterieurverlichtingspakketKEYLESS-GOKEYLESS GO-pakketKneebag voor de bestuurderLED Intelligent Light System voor rechtsverkeerLendensteun viervoudig verstelbaarLive Traffic InformationLuchtvering en automatische niveauregelingMatrix led koplampenMemorypakketMercedes-Benz noodoproepsysteemModeljaarMULTIBEAM LEDOpberg pakketPanorama-schuifdakPassagiersstoel, formaat LPolitie auto IranPRE-SAFE®-systeemRadio hi-line USARechtsgestuurde uitvoering volgens EG-regelgevingRemote park pilotRijassistentiepakket plusRuitensproeierinstallatie verwarmdSchakelmogelijkheid aan stuurwielSierdelen esdoornhout zwartSirene voor diefstal-/ inbraakalarmSluitbekrachtiging voor het kofferdekselSmartphone integratieSpeciale uitvoering "Premium Edition"SpiegelpakketSport styling pakketStoelventilatie/-verwarming voorTelefoonantenneTelefoon HandyTelefoonintegratie premiumTIREFIT met bandencompressorTouchpadUitlaatgasreiniging Euro 6Variabele stuuroverbrengingVerkeersbordenassistentVerpakking voor verzending zonder fixeer ogenVoetgangersbescherming met actieve motorkapVolledig digitaal instrumentenpaneelVoorruit gelaagdVoorverwarmingsinstallatieWarmtewerend donkergetint glasWidescreen CockpitWielkastverbreding voor AMG velgen
Bijzonderheden
Wij zouden onszelf niet zijn als wij niet weer een unieke actie voor u hadden bedacht.
Vanwege het succes van de vorige actie op onze Excellent Offers doen wij u nu bij aankoop van een Mercedes-AMG uit voorraad een scooter cadeau!

In samenwerking met Central Scooters kunnen wij u de scooter geheel in Mercedes stijl aan u aanbieden. Zo heeft de scooter dezelfde unieke AMG-kleur en bevat deze, net zoals veel van onze modellen, een Nightpakket!


Het stijlvolle design van deze auto, de elegante contouren, zijn onmiskenbare rijcomfort en zijn krachtige motor maken van deze Mercedes-Benz E-Klasse een auto die u met trots zult bezitten. De amg styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. Deze dealeronderhouden Mercedes-Benz heeft slechts 6689 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2019. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van de achtcilinder motor van deze sportwagen. Met zijn lederen bekleding is deze Mercedes-Benz comfortabel en stijlvol. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het premium audiosysteem en het Comand online navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Apple carplay en mirrorlink verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Soepel inparkeren zonder spanning. De automatische parkeerassistent maakt u het leven gemakkelijk. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Ook helpen het autonoom remsysteem, dodehoekdetectie, gordijnairbags achter en voetgangersbescherming, u rit tot een veilige rit te maken.

Wilt u nader kennismaken met deze Mercedes-Benz E-Klasse? Maak dan nu een afspraak.

Het zijn juist de Duitse autofabrikanten die steeds opnieuw grenzen verleggen, nieuwe technieken ontwikkelen en auto’s nog beter maken. Deze Mercedes-Benz E-Klasse is daar een goed voorbeeld van, een auto die is ontwikkeld om op hoog niveau, veilig en comfortabel te rijden onder alle omstandigheden. amg styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. Op de teller van deze dealeronderhouden auto staat slechts 6689 kilometer. De auto is van bouwjaar 2019. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Mercedes-Benz. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het premium audiosysteem en het Comand online navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Apple carplay en mirrorlink speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Soepel inparkeren met een druk op de knop. Met de automatische parkeerassistent van deze auto is inparkeren makkelijker dan ooit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.

De geavanceerde technologie in deze Mercedes-Benz is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij ‘leest’ voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie, gordijnairbags achter en voetgangersbescherming.

Als u meer wilt weten over deze Mercedes-Benz E-Klasse, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.
Bedrijfsinformatie
Ons VerkoopTeam:
Ron v Schutterhoef 06-20897718 of Ron.vanschutterhoef@Louwman.nl
Ferry schatsbergen 06-30721011 of Ferry.schatsbergen@Louwman.nl
Sybout Janssen 06-22992562 of Sybout.janssen@louwman.nl

Het team van Louwman Mercedes-Benz heet u van harte welkom in haar gezellige locatie te Gorinchem. Hier verkopen, onderhouden en verzorgen wij de merken Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-EQ en smart.
In totaal bestaat ons aanbod nieuw en gebruikt uit 650 personenauto’s waardoor u altijd uw droomauto gevonden krijgt. Kom gerust eens langs voor een indruk.

Maandag t.m Vrijdag: 08.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Louwman kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons opnemen.


Kom vrijblijvend langs voor bezichtiging of een offerte, u bent van harte welkom!
Wenst u meer informatie dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0183-651500 en vraag naar een van onze verkoopadviseurs.
Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk.
Graag verwelkomen wij u bij ons in de showroom te Gorinchem onder het genot van een kopje koffie!

Met vriendelijke groet,

Team Louwman Mercedes-Benz
Meer informatie
Modeljaar: 2019
Modelcode: W213
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen: 450 kW (612 PK)
Koppel: 850 Nm
Aantal cilinders: 8
Laadvermogen: 665 kg
GVW: 2.555 kg
Max. trekgewicht: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 499 x 191 x 150 cm
Wielbasis: 294 cm
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 3,0 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,8 l/100km (1 op 9,3)
Brandstofverbruik in de stad: 14,5 l/100km (1 op 6,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
CO2 uitstoot: 245 g/km
Energielabel: G
Emissieklasse: Euro 6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 27-06-2021
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 695 afleverkosten.
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 291 - 328 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten: Inclusief Louwman Mercedes-Benz Comfort (€ 695): • Wettelijke garantie • 6 maanden BOVAG-garantie • Louwman Service Card • RDW gecontroleerde kilometerstand • Controle van verlichting en vloestoffen (incl. vervangen en/of bijvullen) • Tenaamstellingskosten en leges • Louwman 100 punten check (incl. BOVAG 40-puntencheck) • Complete poetsbehandeling • Halfvolle tank brandstof • Nieuwe APK bij aflevering • Levenslange APK • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema • Zomer/wintercheck • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APKOptioneel Louwman Mercedes-Benz Premium (€ 400): • Wettelijke garantie • 12 maanden Ster-garantie https://www.steroccasion.nl/steroccasion/download/common/steroccasion-2012.pdf • Louwman Service Card • RDW gecontroleerde kilometerstand • Controle van verlichting en vloeistoffen (incl. vervangen en/of bijvullen) • Tenaamstellingskosten en leges • BOVAG 40-puntencheck) • Complete poetsbehandeling • Volle tank brandstof • Nieuwe APK bij aflevering • Levenslange APK • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema • Zomer/wintercheck • Uitgebreid veiligheidspakket • Nieuwe mattenset • Hybride check (indien de auto hybride aangedreven is) • Mobiliteitspas • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud
Dit afleverpakket bevat: SterOccasion 12; BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APKReferentienummer: 30038029
Kenteken: ZL-767-V

Laatst bekeken