Autobedrijven

Voertuigen plaatsen
Ook autobedrijven kunnen GRATIS en onbeperkt adverteren op AutoCenter.nl. Dit kan via één van de onderstaande koppelingen, of handmatig middels het daarvoor beschikbare formulier.

Als u d.m.v. van een koppeling uw voertuigen door wilt plaatsen naar AutoCenter.nl, dan hoeft u geen account aan te maken op deze site. U hoeft in dat geval alleen AutoCenter.nl te activeren binnen de koppeling die u gebruikt. Vervolgens worden uw gegevens automatisch door ons ontvangen en verwerkt. Aanpassingen die u doorvoert op uw gegevens binnen de door u gebruikte koppeling worden dagelijks door ons verwerkt.

Mocht u geen gebruik kunnen of willen maken van onderstaande koppelingen, dan kunt u ook middels ons formulier voertuigen invoeren.

Beschikbare koppelingen

  • Er is een koppeling met het softwaresyteem Wheeler Delta van Hexon B.V. tot stand gebracht. Indien u gebruik maakt van Wheeler Delta dan kunt u daarin op eenvoudige wijze uw voertuigen doorplaatsen naar AutoCenter.nl.


  • Er is een koppeling met het softwaresyteem van Car-Systems Heerlen tot stand gebracht. Indien u gebruik maakt van het programma Carsys, dan kunt u daarin op eenvoudige wijze uw voertuigen doorplaatsen naar AutoCenter.nl.

Voor de toekomst...
Heeft u geen toegang tot een van de bovenstaande koppelingen? Houd deze sectie dan toch in de gaten, want mogelijk zit het systeem waarin u uw bedrijfsvoorraad bijhoudt er binnenkort wel bij.

Voor nadere vragen kunt u ons mailen op het volgende e-mail adres: support@autocenter.nl