Nieuws

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Aantal pagina's: 433

Mini Hatchback facelift

Publicatiedatum: 11-01-2018
De basis van het Mini-programma bestaat uit de driedeurs hatchback, die in de huidige versie vier jaar op de markt is. Hij krijgt een facelift samen met de daarvan afgeleide vijfdeurs hatchback en de Cabrio. Het is te zien aan nieuwe koplampen, die optioneel met intelligente led-verlichting met automatisch grootlicht verkrijgbaar zijn. De achterlichten hebben nu het patroon van de Britse vlag.

Volkswagen Polo

Publicatiedatum: 11-01-2018
De Volkswagen Polo van de zesde generatie is nauwelijks op de markt en nu is er al een nieuwe versie. Het gaat om de speciaal voor de zakelijke markt gecreeerde Comfortline Business met standaard magnetische telefoonhouder, navigatiesysteem en diefstalalarm. Hij is ten opzichte van de gewone Comfortline 440 euro duurder.

Alfa Romeo Giulia

Publicatiedatum: 10-01-2018
Het marktaandeel van Alfa Romeo is in 2017 zoals verwacht een stuk hoger dan het jaar ervoor. Het steeg in Nederland van 2,6 naar 4,1 promille, maar is nog steeds een stuk lager dan de een procent die het merk de gehele jaren negentig minimaal behaalde en overigens ook nog recent, in 2011. Om dit resultaat in de toekomst te behalen zal Alfa nieuwe modellen in de lagere segmenten moeten presenteren.

Aston Martin Rapide

Publicatiedatum: 10-01-2018
De meeste Britse automerken zijn in handen van buitenlandse autoconcerns. Uitzondering is op dit moment Aston Martin. Het merk gaat naar verwachting later dit jaar naar de beurs. De waarde is rond 5,7 miljard pond, waarmee onder meer geinvesteerd kan worden in de ontwikkeling van een suv.

Bentley Bentayga plug-in hybride

Publicatiedatum: 09-01-2018
De Bentley Bentayga wordt in maart als plug-in hybride gepresenteerd op de autoshow van Geneve. Het is een primeur voor het Britse merk. Welke techniek wordt gebruikt is nog niet bekend, maar deze is ruim beschikbaar bij Porsche, ook onderdeel van het Volkswagen-concern. De overige modellen zullen in de toekomst ook leverbaar zijn als plug-in hybride.

Tesla Model 3

Publicatiedatum: 09-01-2018
De productie van de nieuwe Tesla Model 3 is gestart en moet uiteindelijk groeien naar vijfduizend per week. De aanvankelijke productieproblemen zijn volgens Tesla nu onder de knie en de productie zal binnen een half jaar volgens planning verlopen. De uitgeleverde auto s zijn nu nog in handen van eigen medewerkers. Binnen een jaar moet de eerste Model 3 in Nederland op de weg zijn.

Subaru WRX STI

Publicatiedatum: 08-01-2018
De prijs van de vernieuwde Subaru WRX STi is vastgesteld op 96.995 euro. Qua uiterlijk is hij herkenbaar aan grotere luchtinlaten en andere koplampen met led-techniek. Hij heeft een nieuwe stabilisatorstang en de vering en demping zijn verbeterd.

Lexus LS-serie

Publicatiedatum: 08-01-2018
Op de CES-beurs zijn innovaties te zien van de meest uiteenlopende branches, waaronder die van auto s. Lexus presenteert de LS met Platform 3.0, waarmee de grote sedan zelfrijdend is. Hij heeft een hoger dak waarin de camera s en sensoren zijn aangebracht die de objecten en bewegingen rondom de auto registreren.

Mercedes G-Klasse

Publicatiedatum: 08-01-2018
Mercedes onthult volgende week de nieuwe generatie van de G-Klasse en laat nu al verhullende foto s zien. Ze zijn genomen op de plek waar hij oorspronkelijk voor bedoeld is, namelijk in het terrein. Qua uiterlijk lijkt hij nauwelijks anders, maar onderhuids is hij voorzien van de nieuwste technieken. Hij heeft een speciaal voor het terrein geschikt gemaakte 9G-Tronic automatische transmissie.

Volkswagen up!

Publicatiedatum: 05-01-2018
Volkswagen is zoals verwacht het best verkochte automerk in 2017. Het is wel het enige merk in de top tien dat minder verkocht dan in 2016. Het marktaandeel van een aantal merken, waaronder Opel, BMW en Mercedes, daalde. Dat is het gevolg van de stijging van het gehele aantal verkochte auto s. Het aantal bedraagt net geen 415.000, wat 8,4 procent meer is dan in 2016.
Index onderwerpen
Mini Hatchback facelift
Volkswagen Polo
Alfa Romeo Giulia
Aston Martin Rapide
Bentley Bentayga plug-in hybride
Tesla Model 3
Subaru WRX STI
Lexus LS-serie
Mercedes G-Klasse
Volkswagen up!
Bron: AutoDisk