Nieuws

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Aantal pagina's: 8243

Subaru WRX STI

Publicatiedatum: 08-01-2018
De prijs van de vernieuwde Subaru WRX STi is vastgesteld op 96.995 euro. Qua uiterlijk is hij herkenbaar aan grotere luchtinlaten en andere koplampen met led-techniek. Hij heeft een nieuwe stabilisatorstang en de vering en demping zijn verbeterd.

Lexus LS-serie

Publicatiedatum: 08-01-2018
Op de CES-beurs zijn innovaties te zien van de meest uiteenlopende branches, waaronder die van auto s. Lexus presenteert de LS met Platform 3.0, waarmee de grote sedan zelfrijdend is. Hij heeft een hoger dak waarin de camera s en sensoren zijn aangebracht die de objecten en bewegingen rondom de auto registreren.

Mercedes G-Klasse

Publicatiedatum: 08-01-2018
Mercedes onthult volgende week de nieuwe generatie van de G-Klasse en laat nu al verhullende foto s zien. Ze zijn genomen op de plek waar hij oorspronkelijk voor bedoeld is, namelijk in het terrein. Qua uiterlijk lijkt hij nauwelijks anders, maar onderhuids is hij voorzien van de nieuwste technieken. Hij heeft een speciaal voor het terrein geschikt gemaakte 9G-Tronic automatische transmissie.

Volkswagen up!

Publicatiedatum: 05-01-2018
Volkswagen is zoals verwacht het best verkochte automerk in 2017. Het is wel het enige merk in de top tien dat minder verkocht dan in 2016. Het marktaandeel van een aantal merken, waaronder Opel, BMW en Mercedes, daalde. Dat is het gevolg van de stijging van het gehele aantal verkochte auto s. Het aantal bedraagt net geen 415.000, wat 8,4 procent meer is dan in 2016.

Alfa Romeo Stelvio

Publicatiedatum: 04-01-2018
Alfa Romeo heeft het lang moeten doen zonder suv, maar boven de Stelvio komt binnenkort nog een model. Technisch directeur Roberto Fideli heeft dat bevestigd tegenover het Britse Auto Express. De auto, waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt, krijgt in ieder geval de beschikking over 48 Volt mild-hybrid-techniek. Met een elektrische turbo kan de twee liter benzinemotor een vermogen van 350 tot 400 pk bereiken. 

Toyota C-HR

Publicatiedatum: 04-01-2018
Van  de grote merken heeft Toyota in 2017 de hoogste verkoopstijging gerealiseerd. Het marktaandeel van 5,75 procent is bijna een procent hoger dan in 2016. Dat dankt het merk vooral aan de populariteit van de C-HR crossover! dat nu op de Aygo en Yaris na het meest verkochte model is.

Ford Mondeo

Publicatiedatum: 04-01-2018
Ford presenteert de Mondeo Hybrid als Titanium X tussen de versies Titanium en Vignale. Hij is onder meer voorzien van adaptieve led-verlichting, een audiosysteem met twaalf speakers en verwarmde en elektrisch verstelbare stoelen. De Mondeo Hybrid Titanium X is leverbaar vanaf 36.690 en is voorzien van een twee liter benzinemotor en een elektromotor met een gezamenlijk systeemvermogen van 187 pk. 

Opel Insignia Sports Tourer GSi

Publicatiedatum: 01-01-2018
De Opel Insignia GSi is vergeleken met de overige versies voorzien van grotere luchtinlaten, bumpers en dorpels. In het interieur vindt men zittingen met ventilatie, verwarming en massagefuncties en een infomediasysteem met 8 inch touchscreen. De GSI heeft vierwielaandrijving en een adaptief en instelbaar onderstel.

Volvo weer bij elkaar

Publicatiedatum: 01-01-2018
Het merk Volvo staat bekend om zowel personen- als bedrijfsauto s. Negentig jaar geleden werd de eerste auto geproduceerd en al snel bouwde men zowel personenauto s als bedrijfsauto s. Met de verkoop eind vorige eeuw van de personenautodivisie aan Ford werd Volvo gesplitst. Inmiddels is de personenautodivisie al een aantal jaren in handen van het Chinese Zhejiang Geely. Dat bedrijf is volgens de Financial Times nu de grootste aandeelhouder van de bedrijfsautodivisie, waarmee Volvo nu weer een is.

Lamborghini Urus

Publicatiedatum: 01-01-2018
De suv van Lamborghini heeft zoals de bekende modellen van het exotische merk aansprekende prestaties. Met de V8 in de Urus biedt hij de mogelijkheid van een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,6 seconden en een topsnelheid van 305 km/h. Hij heeft standaard vierwielbesturing en vierwielaandrijving. Afhankelijk van de omstandigheden gaat maximaal 87 procent van de kracht naar de achterwielen.
Index onderwerpen
Subaru WRX STI
Lexus LS-serie
Mercedes G-Klasse
Volkswagen up!
Alfa Romeo Stelvio
Toyota C-HR
Ford Mondeo
Opel Insignia Sports Tourer GSi
Volvo weer bij elkaar
Lamborghini Urus
Bron: AutoDisk