Mercedes B-klasse 180 Automaat Navigatie | Business Solution | Achteruitrij Came...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Louwman Mercedes-Benz Gorinchem
Avelingen-west 29
4202 MS Gorinchem
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0183-651500
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 32.945,00
Merk  Mercedes
Model  B-klasse
Type  180 Automaat Navigatie | Business Solution | Achteruitrij Came...
Bouwjaar  2019
Km.  22.114 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Kleurtoel.  Poolwit
Deuren  5
Gewicht  1.305 kg.
Motorinhoud  1.332 cc.
Garantie
Bovag
Opties
Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Cruise control, Deelbare achterbank, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Startonderbreker, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegel(s) automatisch dimmendChroom delen exterieurDimlichten automatischLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 16"Parkeer assistentParkeersensor achterParkeersensor voor
InfotainmentMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun achterArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendComfortstoel(en)keyless startLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Passagiersstoel in hoogte verstelbaarSportstuur
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemVerkeersbord detectie
OverigeConnected servicesRijstrooksensor met correctieStof/kunstlederen bekleding
Bijzonderheden
Is dit uw volgende auto van Louwman Mercedes-Benz of heeft u vragen? Bel ons dan gerust, ook buiten kantooruren 7 dagen per week!

Ron v Schutterhoef 06-20897718 of Ron.vanSchutterhoef@Louwman.nl

Het stijlvolle design van deze auto, de elegante contouren, zijn onmiskenbare rijcomfort en zijn krachtige motor maken van deze Mercedes-Benz B-klasse een auto die u met trots zult bezitten. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, verstelbare lendesteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

In deze B-klasse vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met dab-ontvangst, maar er is ook spraakbediening. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met Apple carplay en mirrorlink heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Achter het stuur van deze Mercedes-Benz bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.

Als bestuurder van deze Mercedes-Benz bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Met deze Mercedes-Benz B-klasse kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 22114. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, verstelbare lendesteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met Apple carplay en mirrorlink heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Mercedes-Benz B-klasse een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Behalve een markant design biedt de Mercedes-Benz B-klasse ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze B-klasse is uit 2019 en heeft 22114 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, verstelbare lendesteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Apple carplay en mirrorlink verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mercedes-Benz met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.

Aan boord van deze Mercedes-Benz houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Bedrijfsinformatie
Ons VerkoopTeam:
Ron v Schutterhoef 06-20897718 of Ron.vanschutterhoef@Louwman.nl
Ferry schatsbergen 06-30721011 of Ferry.schatsbergen@Louwman.nl
Sybout Janssen 06-22992562 of Sybout.janssen@louwman.nl

Het team van Louwman Mercedes-Benz heet u van harte welkom in haar gezellige locatie te Gorinchem. Hier verkopen, onderhouden en verzorgen wij de merken Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-EQ en smart.
In totaal bestaat ons aanbod nieuw en gebruikt uit 650 personenauto’s waardoor u altijd uw droomauto gevonden krijgt. Kom gerust eens langs voor een indruk.

Maandag t.m Vrijdag: 08.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Louwman kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons opnemen.


Kom vrijblijvend langs voor bezichtiging of een offerte, u bent van harte welkom!
Wenst u meer informatie dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0183-651500 en vraag naar een van onze verkoopadviseurs.
Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk.
Graag verwelkomen wij u bij ons in de showroom te Gorinchem onder het genot van een kopje koffie!

Met vriendelijke groet,

Team Louwman Mercedes-Benz
Meer informatie
Modelreeks: jan 2019 - 2020
Modelcode: W247
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 100 kW (136 PK)
Koppel: 200 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 650 kg
GVW: 1.955 kg
Max. trekgewicht: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 180 x 158 cm
Wielbasis: 273 cm
Tankinhoud: 43 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 212 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro 6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 03-06-2021
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 695 afleverkosten.
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten: Inclusief Louwman Mercedes-Benz Comfort (€ 695): • Wettelijke garantie • 6 maanden BOVAG-garantie • Louwman Service Card • RDW gecontroleerde kilometerstand • Controle van verlichting en vloestoffen (incl. vervangen en/of bijvullen) • Tenaamstellingskosten en leges • Louwman 100 punten check (incl. BOVAG 40-puntencheck) • Complete poetsbehandeling • Halfvolle tank brandstof • Nieuwe APK bij aflevering • Levenslange APK • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema • Zomer/wintercheck • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APKOptioneel Louwman Mercedes-Benz Premium (€ 400): • Wettelijke garantie • 12 maanden Ster-garantie https://www.steroccasion.nl/steroccasion/download/common/steroccasion-2012.pdf • Louwman Service Card • RDW gecontroleerde kilometerstand • Controle van verlichting en vloeistoffen (incl. vervangen en/of bijvullen) • Tenaamstellingskosten en leges • BOVAG 40-puntencheck) • Complete poetsbehandeling • Volle tank brandstof • Nieuwe APK bij aflevering • Levenslange APK • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema • Zomer/wintercheck • Uitgebreid veiligheidspakket • Nieuwe mattenset • Hybride check (indien de auto hybride aangedreven is) • Mobiliteitspas • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud
Dit afleverpakket bevat: SterOccasion 12; BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APKReferentienummer: 30040684
Kenteken: ZH-054-K

Laatst bekeken