Mercedes E-klasse Coupé 200 Business Automaat | Amg Line | Nightpakket | Widescr...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Louwman Mercedes-Benz Gorinchem
Avelingen-west 29
4202 MS Gorinchem
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0183-651500
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 66.950,00
Merk  Mercedes
Model  E-klasse
Type  Coupé 200 Business Automaat | Amg Line | Nightpakket | Widescr...
Bouwjaar  2020
Km.  10.000 km.
Carrosserie  Coupe
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Kleurtoel.  Cavansitblauw metallic
Deuren  2
Gewicht  1.590 kg.
Motorinhoud  1.991 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Gordijn airbags, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurAchteruitrij camera (218)Actieve parkeerassistent incl. Parktronic (235)Aluminium delen exterieurAMG-stylingAMG styling (772)Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningExtra getint glasLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 19"Parkeer assistentParkeersensor voor en achterParkeervak sensorVerlaagde carrosserie
InfotainmentAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothBandenspanningscontrolesysteem (RDK) (475)Multimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapSpraakbediening
InterieurAluminium interieur afwerkingElektrisch verstelbare voorstoel(en)Lendesteunen (verstelbaar)Multifunctioneel lederen stuurwielSportstoelenSportstuurVoorstoelen verwarmd
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBinnen/buitensp. aut. dimmendBrake Assist SystemDodehoek detector
Overige (421) (357)AGILITY CONTROL-onderstel met selectief dempingssysteem, (677)Amg dynamic select (B59)AMG Line (AMG-styling, Lichtmetalen velgen 19")Antidiefstalpakket (P54)Antidiefstal pakket (01U)Audio 20 GPS (506)Automatische uitschakeling van de voorpassagiersairbag (U10)Autonomous Emergency BrakingBekerhouder (309)Bots herkenning systeemBovenkant dashboard in lederlook (U09)Brandstoftank met grotere inhoud (916)Combi-instrument met aanduiding voor niet-gedragen gordels op de acht (U01)Communicatiemodule (4g) voor het gebruik van mercedes me connect-serv (362)Connected servicesCruise control adaptief met stop&go en stuurhulpDiefstal-/ inbraakalarm incl. hellingshoeksensor (551)DIRECT SELECT-stuurschakelpaddles (431)dodehoekdetectie met correctieDrive pilot (233)Elektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaGPS Antenne (270)High-performance led-koplampen (632)Interieurdetectie (882)Interieurhemel stof zwart (51U)Interieurverlichtingspakket (876)keyless startKruisend verkeer detectieLendensteun viervoudig verstelbaar (U22)Live traffic information (367)Media-Display (868)Mercedes-AMG Interieur (P29)Mercedes-benz noodoproepsysteem (351)Multifunctioneel stuurwiel in nappaleder (L5C)Night-pakket (Extra getint glas)Parkeer-Piloot (P44)Rijassistentiepakket (Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp, dodehoekdetectie met correctie, Kruisend verkeer detectie, Rijstrooksensor met correctie)Rijassistentpakket (23P)Rijstrooksensor met correctieSchakelmogelijkheid aan stuurwielSfeerverlichting (891)Sierdelen: hout, kersen (737)Spiegelpakket (P49)Spiegels linksbuiten + binnen autom. dimmend (249)Telefoonantenne (274)Touchpad with controller (448)Uitlaateindstuk (B16)Uitlaatgasreiniging Euro 6 (927)Vloermatten velours (U12)Voorbereiding voor garmin® map pilot (355)Voorruit gelaagd (598)Warmtewerend donkergetint glas (840)Widescreen Cockpit (464)Wielkastverbreding voor AMG velgen (776)Zitcomfortpakket voor (P65)
Bijzonderheden
Dit betreft een Company Car welke geprijsd is op basis van verkoop einde looptijd(6mnd). Vraag uw verkoper naar een voorstel op maat indien de auto het einde van de looptijd nog niet heeft bereikt.

Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. De AMG-styling accentueert het sportieve karakter van deze Mercedes-Benz. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2020 en komt van de eerste eigenaar. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Houdt uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur. Het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.

Deze Mercedes-Benz is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Ook helpen het autonoom remsysteem, dodehoekdetectie, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Bij de bouw van de Mercedes-Benz E-klasse Coupé wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Met de AMG-styling trekt u op een positieve manier de aandacht. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2020 en komt van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze Mercedes-Benz comfortabel en stijlvol. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit.

Tijdens de rit bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem, dodehoekdetectie, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Meer informatie
Modeljaar: 2018
Modelcode: C238
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Vermogen: 135 kW (184 PK)
Koppel: 300 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 625 kg
GVW: 2.215 kg
Max. trekgewicht: 1.800 kg
Afmetingen (LxBxH): 486 x 186 x 146 cm
Wielbasis: 287 cm
Tankinhoud: 66 liter
Acceleratie (0-100): 7,8 s
Topsnelheid: 240 km/u
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 4
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
CO2 uitstoot: 170 g/km
Energielabel: E
Emissieklasse: Euro 6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 03-03-2022
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 695 afleverkosten.
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten: BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdfBOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).Louwman Mercedes-Benz Basis (zonder meerprijs): • Wettelijke garantie • Louwman Service Card • RDW gecontroleerde kilometerstand • Controle van verlichting en vloeistoffen (incl. vervangen en/of bijvullen) • Tenaamstellingskosten en leges • BOVAG 40-puntencheck • Reiniging van interieur en exterieur • Minimaal 10 liter brandstof • Minimaal 6 maanden APK • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud
Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG AfleverbeurtInclusief Louwman Mercedes-Benz Comfort (€ 695): • Wettelijke garantie • 6 maanden BOVAG-garantie • Louwman Service Card • RDW gecontroleerde kilometerstand • Controle van verlichting en vloestoffen (incl. vervangen en/of bijvullen) • Tenaamstellingskosten en leges • Louwman 100 punten check (incl. BOVAG 40-puntencheck) • Complete poetsbehandeling • Halfvolle tank brandstof • Nieuwe APK bij aflevering • Levenslange APK • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema • Zomer/wintercheck • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APKReferentienummer: 30030750
Kenteken: H-191-LF

Laatst bekeken