Mercedes A-klasse 180 Amg Automaat Achteruitrijcamera| Cruisecontrole | Dab Radi...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Louwman Mercedes-Benz Gorinchem
Avelingen-west 29
4202 MS Gorinchem
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0183-651500
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 35.945,00
Merk  Mercedes
Model  A-klasse
Type  180 Amg Automaat Achteruitrijcamera| Cruisecontrole | Dab Radi...
Bouwjaar  2019
Km.  28.895 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Berggrijs metallic
Deuren  5
Gewicht  1.265 kg.
Motorinhoud  1.332 cc.
Opties
Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Cruise control, Deelbare achterbank, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurAMG-stylingBuitenspiegel(s) automatisch dimmendChroom delen exterieurDimlichten automatischLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 18"Parkeer assistentParkeersensor voor en achterSide-skirts
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full map + hard diskRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelWiFi voorbereiding
InterieurArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendComfortstoel(en)keyless startKunstlederen bekledingLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)SportstoelenSportstuurVoorstoelen verwarmd
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemVerkeersbord detectie
OverigeConnected servicesRijstrooksensor met correctieVariabele stuuroverbrengingVolledig digitaal instrumentenpaneel
Bijzonderheden
Is dit uw volgende auto van Louwman Mercedes-Benz of heeft u vragen? Bel ons dan gerust, ook buiten kantooruren 7 dagen per week!

Ron v Schutterhoef 06-20897718 of Ron.vanSchutterhoef@Louwman.nl

Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze Mercedes-Benz A-Klasse is van het bouwjaar 2019, er staat 28895 kilometer op de teller. AMG-styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mercedes-Benz bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Veilig uw auto online bestellen
Door de intensieve samenwerking met auto.nl (onderdeel van Louwman Group), kunt u deze auto nu ook geheel online bestellen en thuis laten afleveren. Uiteraard zitten hier een aantal zekerheden bij, zoals:

- Gratis thuisbezorgd
- 14 dagen bedenktermijn
- Betalen bij aflevering
- 1 jaar garantie en 24/7 pechhulp
- All inclusive prijzen

Het interieur van deze Mercedes-Benz A-klasse beschermt u als een veilige cocon. Het onderstel is ontworpen om de scherpste bochten en de slechtste wegen aan te kunnen en de motor reageert alert op ieder commando. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de AMG-styling deze auto geeft. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2019 en komt van de eerste eigenaar. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, mountaingrey metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mercedes-Benz met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.

U geniet nog meer van het rijden met uw Mercedes-Benz omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Bedrijfsinformatie
Ons VerkoopTeam:
Ron v Schutterhoef 06-20897718 of Ron.vanschutterhoef@Louwman.nl
Ferry schatsbergen 06-30721011 of Ferry.schatsbergen@Louwman.nl
Sybout Janssen 06-22992562 of Sybout.janssen@louwman.nl

Het team van Louwman Mercedes-Benz heet u van harte welkom in haar gezellige locatie te Gorinchem. Hier verkopen, onderhouden en verzorgen wij de merken Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-EQ en smart.
In totaal bestaat ons aanbod nieuw en gebruikt uit 650 personenauto’s waardoor u altijd uw droomauto gevonden krijgt. Kom gerust eens langs voor een indruk.

Maandag t.m Vrijdag: 08.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Louwman kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. Voor vragen en/of meer informatie over de beschikbaarheid van de auto kunt u contact met ons opnemen.


Kom vrijblijvend langs voor bezichtiging of een offerte, u bent van harte welkom!
Wenst u meer informatie dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0183-651500 en vraag naar een van onze verkoopadviseurs.
Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk.
Graag verwelkomen wij u bij ons in de showroom te Gorinchem onder het genot van een kopje koffie!

Met vriendelijke groet,

Team Louwman Mercedes-Benz
Meer informatie
Modelreeks: sep 2018 - 2020
Modelcode: W177
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 100 kW (136 PK)
Koppel: 200 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 615 kg
GVW: 1.880 kg
Max. trekgewicht: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 446 x 180 x 146 cm
Wielbasis: 273 cm
Tankinhoud: 43 liter
Acceleratie (0-100): 8,8 s
Topsnelheid: 215 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 122 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2
Fabrieksgarantie tot: 16-06-2021
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 695 afleverkosten.
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 695): Inclusief Louwman Mercedes-Benz Comfort: • Wettelijke garantie • 6 maanden BOVAG-garantie • Louwman Service Card • RDW gecontroleerde kilometerstand • Controle van verlichting en vloestoffen (incl. vervangen en/of bijvullen) • Tenaamstellingskosten en leges • Louwman 100 punten check (incl. BOVAG 40-puntencheck) • Complete poetsbehandeling • Halfvolle tank brandstof • Nieuwe APK bij aflevering • Levenslange APK • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema • Zomer/wintercheck • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
Referentienummer: 30040680
Kenteken: ZH-157-K

Laatst bekeken