Mitsubishi Space star 1.8 Shogun Se Aut4

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf van Yperen Mijdrecht
Constructieweg 2
3641 SB Mijdrecht
Utrecht (NL)
Tel. 0297-284610
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 3.250,00
Merk  Mitsubishi
Model  Space star
Type  1.8 Shogun Se Aut4
Bouwjaar  2003
Km.  145.410 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  4
Gewicht  1.215 kg.
Motorinhoud  1.834 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Trekhaak
 
Opmerkingen
Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)Afdekscherm bagageruimteAirbags voorBuitenspiegels in carrosseriekleurBuitentemperatuurmeterBumpers in carrosseriekleurCarkitCentrale deurvergrendeling afstandbediendElektrisch bedienbare ramen voorGetint glasLederen stuurwielMiddenarmsteun achterMiddenarmsteun voorRadio voorbereidingReservewielToerenteller

door ons gecommuniceerde prijs is een meeneemprijs inclusief onvermijdbare kosten nodig voor afleve de auto. Hieronder vallen bij Autobedrijf van Yperen B.V. een complete reinigingsbeurt binnen en buiten, een vloeistoffen controle en de tenaamstelling.
Daarnaast heeft de auto minimaal 6 maanden APK bij aflevering.

Autobedrijf van Yperen BV biedt u de mogelijkheid om voor meer zekerheid te kiezen doormiddel van de volgende afleverpakketten:

Afleverpakket A ? 350,-:
Dit pakket is voor occasions tot ? 4.500,- en deze auto?s worden dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, complete reiniging van de auto en tenaamstelling.

Afleverpakket B ? 495,-:
Dit afleverpakket is voor occasions boven de ? 4.500,- en deze auto?s worden dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, minimaal 6 maanden BOVAG garantie of resterende fabrieksgarantie (indien van toepassing), complete reiniging van de auto en tenaamstelling.
Afleverpakket B ? 795,-:
Dit afleverpakket biedt u nog meer zekerheid en extra?s. Deze auto?s worden dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt conform fabrieksschema, nieuwe APK, minimaal 12 maanden BOVAG garantie of resterende fabrieksgarantie (indien van toepassing), complete reiniging van de auto en tenaamstelling, een nieuwe matten set en een volle tank brandstof.

Binnen deze garantie vallen alle kosten van onderdelen en arbeidsloon voor het herstellen van defecten, behalve de uitsluitingen die in de garantievoorwaarden worden genoemd.

De informatie van deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Maar desondanks adviseren wij u altijd om ons als dealer te raadplegen, voor de juistheid van opties en prijs. Aan deze advertentie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Margevoertuig

Modeljaar: 2003
Vermogen: 82 kW (111 PK)
Aantal cilinders: 4
Max. trekgewicht: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 403 x 170 x 155 cm
Wielbasis: 249 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5
CO2 uitstoot: 201 g/km
Energielabel: E
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Bij aflevering
Motorrijtuigenbelasting: ? 138 - 155 per kwartaal
Kenteken: 81-NL-ZP

Laatst bekeken