Audi Q5 3.2 Fsi Quattro, Leder, B&o Sound, 101.064km Nap!!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Bloemsma Occasions
Eemweg 110c
3755 LD Eemnes
Utrecht (NL)
Tel. 035-7370156
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 16.795,00
Merk  Audi
Model  Q5
Type  3.2 Fsi Quattro, Leder, B&o Sound, 101.064km Nap!!
Bouwjaar  2010
Km.  101.064 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Beige
Kleurtoel.  Dakarbeige
Deuren  5
Gewicht  1.780 kg.
APK tot  07-12-2024
Motorinhoud  3.197 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Koplampsproeiers, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurbi-xenon koplampenLichtmetalen velgen 17"Dimlichten automatischElektrisch bedienbare achterklepKoplampen adaptiefkoplampreinigingLED achterlichtenLED dagrijverlichtingmistlampen voorParkeersensor voor en achter
InfotainmentNavigatiesysteem full mapAudio installatie premiumStuurwiel multifunctioneel
InterieurAirco separaat achterVoorstoelen verwarmdBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare voorstoel(en)Lendesteunen (verstelbaar)Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
VeiligheidAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 3Hill hold functie
OverigeAirconditioning, volautomatisch comfort 3-zone (9AQ)Xenon plus verlichting (PX1)Achterklep, elektrisch openend en sluitend (4E9)Adaptive light (8Q5)Audi hold assist (UH2)Audi parking system plus (7X4)Bang & Olufsen soundsystem (9VK)centrale vergrendeling met afstandsbedieningDesign-pakket (Voorstoelen verwarmd)Koplampreinigingsinstallatie (8X1)Lendesteunen vóór, elektrisch verstelbaar (7P1)Stoelen vóór, elektrisch verstelbaar (PV1)
Bijzonderheden
Te koop aangeboden in opdracht van onze klant.

Behalve een markant design biedt de Audi Q5 ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze Q5 is uit 2010 en heeft 101064 kilometer gelopen. Een krachtige zescilinder benzinemotor en een prettige automatische transmissie zorgen voor de aandrijving van deze stoere Audi. Het interieur is luxe uitgevoerd met leren bekleding. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Een massieve sound of fluisterzachte verstaanbaarheid? Het high performance audiosysteem presteert op topniveau. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van volautomatische airconditioning is voorzien. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Achter het stuur van deze Audi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Deze Audi is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Met full map navigatiesysteem, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control zorgt voor een onbeweeglijke positie bij stilstand op elke helling.

De auto is een erfstuk afkomstig van de eerste eigenaar.

Compleet Audi dealer onderhouden, op 18 januari 2024 heeft de Audi nog een grote onderhoudsbeurt bij de dealer gehad.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Audi te reserveren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mrt 2009 - jun 2012
Modelcode: 8R
Kenteken: 42-NVP-9

Technische informatie
Vermogen: 199 kW (271 PK)
Koppel: 330 Nm
Aantal cilinders: 6
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 75 liter
Acceleratie (0-100): 6,9 s
Topsnelheid: 234 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 474 x 193 x 166 cm
Wielbasis: 281 cm

Gewichten
Laadvermogen: 635 kg
GVW: 2.415 kg
Max. trekgewicht: 2.000 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 218 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik in de stad: 12,3 l/100km (1 op 8,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,6 l/100km (1 op 13,2)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 2
Aantal sleutels: 3

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 318 - € 348 per kwartaal

Laatst bekeken