Ford Fiesta 1.0 Ecoboost Titanium **rijklaarprijs**

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Fatels & Van Beek
Rijksstraatweg 23a
1969 LB Heemskerk
Noord-Holland (NL)
Tel. 0251-241664
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 15.950,00
Merk  Ford
Model  Fiesta
Type  1.0 Ecoboost Titanium **rijklaarprijs**
Bouwjaar  2018
Km.  65.050 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.090 kg.
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurlichtmetalen velgen 16"buitenspiegels elektrisch verstelbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningchroom delen exterieurdimlichten automatischLED dagrijverlichtingLight Upgrade Pack (E10)Mistlampen voor (E11)
InfotainmentApple Carplay/Android AutoBluetooth telefoonvoorbereidingconnected servicesmultimedia-voorbereidingradiospraakbediening
Interieur & Comfortarmsteun voorbinnenspiegel automatisch dimmendelektrische ramen voorkeyless startlederen stuurwiellederen versnellingspooklendesteunen (verstelbaar)sportstoelenstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneel
Veiligheidalarm klasse 1(startblokkering)bandenspanningscontrolesysteemBrake Assist Systemelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmagrootlichtassistenthill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorpassagiersairbagrijstrooksensor met correctieverkeersbord detectievermoeidheids herkenningzij airbag(s) voor
OverigDriver Assistance Pack 2 (achteruitrijcamera, buitenspiegels met verlichting, parkeer assistent, parkeersensor achter, parkeersensor voor)Driver Assistance Pack 3 (cruise control adaptief, Autonomous Emergency Braking, bots waarschuwing systeem)Navigation Pack (Navigatiesysteem full map, audio installatie premium)Navigation Pack (Navigatiesysteem full map, audio installatie premium, DAB ontvanger)start/stop systeemWinter-pack (verwarmde voorruit, ruitensproeiers verwarmbaar, stuurwiel verwarmd)
Bijzonderheden
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Ford Fiesta, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Met de sleutel op zak instappen en wegrijden. Keyless entry maakt het mogelijk. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Ook is het audiosysteem voorzien van: connected drive services, navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Dit is met recht een intelligente auto, die verschillende functies automatisch voor u regelt. Bij avond en donker weer schakelt de automatisch inschakelbare verlichting de verlichting in en bij neerslag zorgt de regensensor dat de ruitenwissers in werking gaan. De adaptive cruise control zorgt voor de juiste rijsnelheid en bij inparkeren behoeden de parkeersensoren achter u voor deuken en krassen.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Ford. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Even afgeleid? De lane assist waarschuwt als u over de streep dreigt te gaan.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

PREMIUM OCCASION!

Onze PREMIUM occasions worden rijklaar aangeboden en afgeleverd met 6 maanden BOVAG garantie, reguliere onderhoudsbeurt, nieuwe APK, volle tank brandstof en professionele autoreiniging van binnen en van buiten. Er komen dus GEEN extra kosten bij.

Even voorstellen…
 
Hans Fatels & Ted van Beek. In 2016 hebben wij een doorstart gemaakt met Autobedrijf Iglesias, toen al 26 jaar een begrip aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Ted is al ruim 18 jaar betrokken en Hans werkt al sinds zijn vijftiende in dit mooie autobedrijf. Sinds december 2018 staat onze eigen naam op de gevel: Fatels & Van Beek. Met een nieuwe naam en dezelfde service zetten we voort waar we altijd goed in zijn geweest: Een persoonlijk, vakkundig, servicegericht autobedrijf voor alle merken. Samen met onze ervaren monteurs staan we iedere dag voor u klaar.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Hans Fatels & Ted van Beek
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2017
Kenteken: XD-060-Z

Technische informatie
Vermogen: 74 kW (101 PK)
Koppel: 170 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 183 km/u

Maten
Wielbasis: 249 cm

Gewichten
Laadvermogen: 585 kg
GVW: 1.675 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg (ongeremd 595 kg)

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 110 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 119 - 133 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket rijklaar PREMIUM:
• 6 maanden BOVAG garantie
• 14 dagen of 1.000 km omruilgarantie
• Servicebeurt voor aflevering
• Minimaal 12 maanden APK-gekeurd
• Gegarandeerde NAP KM-stand
• Volle tank brandstof
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK

Laatst bekeken