Opel Meriva 1.4 Turbo Cosmo **rijklaarprijs**

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Fatels & Van Beek
Rijksstraatweg 23a
1969 LB Heemskerk
Noord-Holland (NL)
Tel. 0251-241664
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 8.950,00
Merk  Opel
Model  Meriva
Type  1.4 Turbo Cosmo **rijklaarprijs**
Bouwjaar  2011
Km.  63.442 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  1.293 kg.
Motorinhoud  1.364 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Trekhaak, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 6,5Jx16,7-spaaks (PWB)Panoramisch zonnedak (CFD)buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDonkergetint glas op achterstezijruiten en achterruit (A14)Mistlampen vóór (T96)
InfotainmentRadio CD500 NAVI (UXW)Radio CD300, CD/MP3-speler (UYB)
Interieur & ComfortElektrisch bedienbare ramen achter (A33)elektrische ramen voorLederen stuurwiel (N34)lederen versnellingspookstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneel
VeiligheidActive hoofdsteunen voor (AJF)alarm klasse 1(startblokkering)Elektronisch Stabiliteits Programmahoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorpassagiersairbagzij airbag(s) voor
OverigeCosmo+ pakket (binnenspiegel automatisch dimmend, dimlichten automatisch, Park Pilot, parkeerhulp voor enachter, Warmtewerende voorruit) (PHPI/PHPJ)Executive pakket (audio-navigatiesysteem, comfortstoel(en), Telefoonvoorbereiding met bluetooth® en voicecontrol) (PHIS)
Bijzonderheden
Vorm, constructie, prestaties en techniek… Duitse auto′s behoren tot de beste van de wereld, en dat is niet voor niks. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Schouders en onderrug krijgen een VIP-behandeling door de comfortstoelen. Het wijdse uitzicht door het glazen panorama dak maakt van elke rit een belevenis. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Andere zender, andere muziek, meer volume? Met de audiobediening op het stuur is het makkelijk en veilig geregeld. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. De uitrusting van deze Opel is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Een proefrit maken met deze Opel Meriva? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

PREMIUM OCCASION!

Onze PREMIUM occasions worden rijklaar aangeboden en afgeleverd met 6 maanden BOVAG garantie, reguliere onderhoudsbeurt, nieuwe APK, volle tank brandstof en professionele autoreiniging van binnen en van buiten. Er komen dus GEEN extra kosten bij.

Even voorstellen…
 
Hans Fatels & Ted van Beek. In 2016 hebben wij een doorstart gemaakt met Autobedrijf Iglesias, toen al 26 jaar een begrip aan de Rijksstraatweg in Heemskerk. Ted is al ruim 18 jaar betrokken en Hans werkt al sinds zijn vijftiende in dit mooie autobedrijf. Sinds december 2018 staat onze eigen naam op de gevel: Fatels & Van Beek. Met een nieuwe naam en dezelfde service zetten we voort waar we altijd goed in zijn geweest: Een persoonlijk, vakkundig, servicegericht autobedrijf voor alle merken. Samen met onze ervaren monteurs staan we iedere dag voor u klaar.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Hans Fatels & Ted van Beek
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2010 - 2013
Modelcode: B
Kenteken: 37-RJK-4

Technische informatie
Vermogen: 103 kW (140 PK)
Koppel: 200 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 54 liter
Acceleratie (0-100): 10,3 s
Topsnelheid: 196 km/u

Maten
Lengte: 429 cm
Wielbasis: 264 cm

Gewichten
Laadvermogen: 662 kg
GVW: 1.955 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg (ongeremd 680 kg)

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 156 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 163 - 183 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket rijklaar PREMIUM:
• 6 maanden BOVAG garantie
• 14 dagen of 1.000 km omruilgarantie
• Servicebeurt voor aflevering
• Minimaal 12 maanden APK-gekeurd
• Gegarandeerde NAP KM-stand
• Volle tank brandstof
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK

Laatst bekeken