Nissan Pulsar 1.2 Dig-t Business Edition | 360 Camera | Navi | Leder | Trekh...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Luth Tangenberg Hardenberg B.V.
Koningsspil 4
7773 NK Hardenberg
Overijssel (NL)
Tel. 0523-272258
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 14.750,00
Merk  Nissan
Model  Pulsar
Type  1.2 Dig-t Business Edition | 360 Camera | Navi | Leder | Trekh...
Bouwjaar  2018
Km.  113.608 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.165 kg.
Motorinhoud  1.197 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurChroom delen exterieurDakspoilerDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingKeyless entryLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 17"mistlampen voorPrivacy glassTrekhaak afneembaar
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapRondomzicht cameraStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun achterArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterKeyless startLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Passagiersstoel in hoogte verstelbaarStuur verstelbaarVoorstoelen verwarmd
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemBrake Assist SystemDodehoek detectorElektronisch Stabiliteits ProgrammaRijstrooksensor
OverigeDab
Bijzonderheden
De Nissan Pulsar, wellicht voor sommige wat onbekend, maar dan weet je dus echt niet wat je mist!
Hij is betrouwbaar en veruit de aller ruimste in zijn segment, zelfs op de achterbank is het zeer goed toeven voor passagiers met lengte.
Zijn de kinderen nu nog klein, voordat je het weet zijn groot en dan hoeft ie dus geen plaats te maken voor een nog grotere auto, het past er namelijk allemaal in.
Alles is aan boord wat je kunt wensen, keyless, navigatie, 360 rondom camera, dodehoek detectie en nog een hele rits aan functionele & veiligheidsopties.
Deze heeft o.a. LED verlichting, staat op fraaie 17" lichtmetalen velgen en heeft een kek spoilertje op de achterklep, het interieur is voorzien van onderhoudsvriendelijk leder, waarbij de voorstoelen ook nog eens verwarmbaar zijn.
Niet te vergeten de optionele afneembare trekhaak, want die altijd handig voor een fietsendrager of iets meer tot 1.200kg.
Het is simpelweg gemakkelijker om te vermelden wat er niet op zit.
Hij is zowel van binnen als van buiten gekleurd in gedistingeerd zwart metallic.

Fijn dat u deze leuke Pulsar van ons heeft gevonden! Wij bieden alleen gebruikte auto’s aan waar wij voor 100% achter staan en daarom geven wij de mogelijkheid op 12 maanden BOVAG-garantie. Om deze garantie te kunnen waarborgen wordt deze auto volledig gecontroleerd, krijgt een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema en een nieuwe APK. Daarnaast wordt uw nieuwe aanwinst ook nog volledig afgetankt bij aflevering. De kosten van dit full-servicepakket bedragen slechts € 695,-.

Wilt u deze Nissan bezichtigen? Neem dan vooraf telefonisch contact op, dit om teleurstelling te voorkomen.

Autobedrijf Luth-Tangenberg al meer dan 35 jaar een begrip in Drenthe en Noord-Oost Overijssel! Wij zijn dealer van SsangYong, Subaru, Dodge Ram en in specialist in Nissan en Japanse sportscars.! Kijk eens op onze website: www.luth-tangenberg.nl.
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten. Voor vragen en opmerkingen vinden wij het fijn als u contact met ons opneemt.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: aug 2014 - jun 2019
Kenteken: SV-728-J

Technische informatie
Vermogen: 85 kW (116 PK)
Koppel: 190 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 46 liter
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 190 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 439 x 177 x 152 cm
Wielbasis: 270 cm

Gewichten
Laadvermogen: 585 kg
GVW: 1.750 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg (ongeremd 632 kg)

Interieur
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 117 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)

Onderhoud, historie en staat
Aantal eigenaren: 2
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 148 - € 167 per kwartaal

Laatst bekeken