Volkswagen Golf 1.5 Tsi Highline |bomvol | Carplay|

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Automax Automotive B.V.
Nautilusstraat 2
7821 AH Emmen
Drenthe (NL)
Tel. 0591-745029
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 19.500,00
Merk  Volkswagen
Model  Golf
Type  1.5 Tsi Highline |bomvol | Carplay|
Bouwjaar  2019
Km.  102.435 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Indium grey metallic
Deuren  5
Gewicht  1.240 kg.
APK tot  18-02-2025
Motorinhoud  1.498 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
lichtmetalen velgen 17"achteropkomend verkeer waarschuwingalarm klasse 1(startblokkering)armsteun achterarmsteun voorAutonomous Emergency Brakingbandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingbots herkenning en activatiebots waarschuwing systeemBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningconnected servicescruise control adaptiefelektrische ramen achterelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Sper DifferentieelElektronisch Stabiliteits Programmaextra getint glashill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorhoofdsteunen actiefknie airbag(s)LED achterlichtenLED dagrijverlichtingLeder-pakketlederen stuurwiellendesteunen (verstelbaar)mistlampen voor adaptiefmultimedia-voorbereidingparkeer assistentparkeersensor achterparkeersensor voorpassagiersairbagsportstoelenstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelvermoeidheids herkenningvervolgbotsing preventievolledig digitaal instrumentenpaneelvoorstoelen in hoogte verstelbaarzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
De Volkswagen Golf belichaamt de hoogste klasse, zichtbaar in zijn stijlvolle belijning en luxueuze binnenkant. Dit is zoals u van een typische Duitse auto kan verwachten. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Golf, bijvoorbeeld. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten.

U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatische airconditioning, parkeersensoren achter, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Volkswagen Golf heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend fouten zijn echter niet uit te sluiten door automatische invoer. 
Inruil en financiering mogelijk.
Automax is een Bovag bedrijf, en alle voertuigen zijn in onze werkplaats gecontroleerd.
Dit geeft u extra zekerheid dat u een goede auto krijgt zonder problemen.
Bezoek onze website: www.automaxemmen.nl voor meer occasions.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2017 - 2020
Modelcode: VII, 5G
Kenteken: G-385-LK

Technische informatie
Vermogen: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 8,3 s
Topsnelheid: 216 km/u

Maten
Wielbasis: 264 cm

Gewichten
Laadvermogen: 590 kg
GVW: 1.830 kg
Max. trekgewicht: 1.500 kg (ongeremd 670 kg)

Interieur
Bekleding: Velours
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 118 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Standaard: Wettelijke garantie, geldige APK, en RDW-leges.

Laatst bekeken