Mitsubishi ASX 1.6 Cleartec Instyle

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Vissersdijk B.V.
Mijlweg 67
3316 BE Dordrecht
Zuid-Holland (NL)
Tel. 078-6213100
Fax. 078-6212605
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 12.900,00
Merk  Mitsubishi
Model  ASX
Type  1.6 Cleartec Instyle
Bouwjaar  2016
Km.  181.870 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Kleurtoel.  Silky white p
Deuren  5
Gewicht  1.235 kg.
Motorinhoud  1.590 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
lichtmetalen velgen 18"Navigatiesysteem full mappanoramadakachteruitrijcameraalarm klasse 1(startblokkering)audio installatie premiumBandenreparatiesetbandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarchroom delen exterieurDABdimlichten automatischelektrische ramen voor en achterelektrisch verstelbare bestuurdersstoelelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmaextra getint glashill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorInstructieboekjes aanwezigkeyless entryknie airbag(s)koplampreinigingLED dagrijverlichtinglederen stuurwiel en versnellingspookmistlampen voormultimedia-voorbereidingparkeersensor achterpassagiersairbagRookvrijstart/stop systeemstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelVolledige dealeronderhoudshistorie beschikbaarzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Bij de bouw van de Mitsubishi ASX wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze Mitsubishi is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panorama dak. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mitsubishi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! En deze auto heeft ook verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi ASX samen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2012
Kenteken: HV-878-T

Technische informatie
Vermogen: 86 kW (117 PK)
Koppel: 154 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 18
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 183 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 430 x 181 cm
Wielbasis: 267 cm

Gewichten
Laadvermogen: 635 kg
GVW: 1.870 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg (ongeremd 665 kg)

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 132 kg
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5 l/100km (1 op 20,0)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)

Staat
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Staat interieur: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 141 - € 158 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket (à € 445): Bovag
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK

Overige informatie
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Laatst bekeken