Mitsubishi Space star 1.0 Active

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Vissersdijk B.V.
Mijlweg 67
3316 BE Dordrecht
Zuid-Holland (NL)
Tel. 078-6213100
Fax. 078-6212605
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 12.450,00
Merk  Mitsubishi
Model  Space star
Type  1.0 Active
Bouwjaar  2019
Km.  78.222 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Cosmos black p
Deuren  5
Gewicht  880 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android Autolichtmetalen velgen 14"Navigatiesysteem full mapachteropkomend verkeer waarschuwingalarm klasse 1(startblokkering)bagagedekBandenreparatiesetbandenspanningscontrolesysteemBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstelbaarbumpers in carrosseriekleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDABdimlichten automatischelektrische ramen achterelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmaextra getint glashill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorInstructieboekjes aanwezigLED achterlichtenlederen stuurwiellederen versnellingspookmultimedia-voorbereidingpassagiersairbagpassagiersstoel in hoogte verstelbaarradio-CD/MP3 spelerRookvrijside-skirtsstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelVolledige dealeronderhoudshistorie beschikbaarzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Intelligent en praktisch, de Mitsubishi Space Star staat bekend om zijn handzaamheid en zijn kwaliteit. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Achter het stuur van deze Mitsubishi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Aan boord van deze Mitsubishi houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2016 - 2020
Kenteken: ZV-036-K

Technische informatie
Vermogen: 52 kW (71 PK)
Koppel: 88 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 15,5 s
Topsnelheid: 166 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 450 kg
GVW: 1.330 kg
Afmetingen (LxB): 380 x 167 cm
Wielbasis: 245 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 109 kg
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)

Staat
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Staat interieur: goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 75 - € 83 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket (à € 445): Bovag
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK

Overige informatie
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Laatst bekeken