Opel Astra 1.4 Turbo Cosmo 140 Pk

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf W Koks BV
Chaamseweg-hazenberg 2
5113 BJ Ulicoten
Noord-Brabant (NL)
Tel. 013-5199446
Fax. 013-5199674
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 9.750,00
Merk  Opel
Model  Astra
Type  1.4 Turbo Cosmo 140 Pk
Bouwjaar  2011
Km.  122.325 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.293 kg.
Motorinhoud  1.364 cc.
Opties
Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDimlichten automatischLichtmetalen velgen 17"mistlampen voor
InfotainmentRadio-cd/mp3 spelerStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielLederen versnellingspookStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Elektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Bijzonderheden
De Opel Astra is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. De auto is van het bouwjaar 2011 en is van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De elektronische systemen in deze Opel helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Ook is de Opel uitgerust met: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Opel Astra is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

De Opel Astra vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2011 en heeft 111928 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het audiosysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer zijn aan boord.

In de Opel Astra heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Bedrijfsinformatie
Autobedrijf W. Koks is het juiste adres voor de verkoop, onderhoud en reparatie aan alle types en merken auto's en bestelwagens. Ook is Autobedrijf W. Koks partner van Alpha-tech Autoschade, het juiste adres voor schadeherstel.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2010 - jul 2014
Modelcode: J
Kenteken: 98-RDB-3

Technische informatie
Vermogen: 104 kW (141 PK)
Koppel: 200 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 202 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 495 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 269 cm

Gewichten
Laadvermogen: 647 kg
GVW: 1.940 kg
Max. trekgewicht: 1.400 kg (ongeremd 680 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 138 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 163 - 183 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (6 maanden)

Laatst bekeken