Nissan Qashqai 1.3 N-motion | Panorama Dak | Fabrieksgarantie T/m 07-22 |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Oostendorp Jos van Boxtel B.V.
Afrikalaan 16
5232 BD 's-hertogenbosch
Noord-Brabant (NL)
Tel. 073-6425840
Fax. 073-6411049
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 26.450,00
Merk  Nissan
Model  Qashqai
Type  1.3 N-motion | Panorama Dak | Fabrieksgarantie T/m 07-22 |
Bouwjaar  2019
Km.  10.815 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.275 kg.
APK tot  19-07-2023
Motorinhoud  1.332 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoiresAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Armsteun achterArmsteun voorAutonomous Emergency BrakingAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothBandenspanningscontrolesysteemBinnenspiegel automatisch dimmendBrake Assist SystemBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarChroom delen exterieurDAB ontvangerDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaExtra getint glasgrootlichtassistentHill hold functieHoofdsteunen actiefKeyless entrykeyless startKoplampen adaptiefLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLederen stuurwiel en versnellingspookLED koplampenLendesteunen (verstelbaar)Lichtmetalen velgen 19"mistlampen voorMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapPanoramadakParkeersensor voor en achterPassagiersstoel in hoogte verstelbaarRijstrooksensorRondomzicht cameraSpraakbedieningStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaarStuurwiel multifunctioneelTelefoonintegratie premiumVerkeersbord detectieWiFi voorbereidingBijzonderhedenU kijkt naar een occasion uit de Oostendorp PLUS Selectie met standaard 24 maanden garantie volgens BOVAG garantievoorwaarden. Bovendien is deze auto rijklaar geprijsd, zonder verborgen kosten. Zorgeloos rijplezier noemen we dat bij Oostendorp Auto. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Mooie en exclusieve uitvoering van de Nissan Qashqai, De N-Motion is voorzien van 19'' lichtmetalen velgen en uitgerust met een design pack wat inhoud dat hij uitgerust is met een panoramadak en dakrails.

Hij oogt stoer en onverzettelijk, en hij rijdt dynamisch en comfortabel. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze Nissan is voorzien van spraakbediening voor het full map navigatiesysteem en voor het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Nissan is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

In de Nissan Qashqai heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Nissan u om veiliger te rijden. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.

Als u meer wilt weten over deze Nissan, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?Meer informatieModelreeks: feb 2019 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 104 kW (141 PK)
Koppel: 240 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 595 kg
GVW: 1.870 kg
Max. trekgewicht: 1.300 kg
Afmetingen (LxBxH): 439 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 130 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 19-07-2022
BOVAG Afleverbeurt: Ja
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Kenteken: ZR-129-X

Laatst bekeken