Mitsubishi Outlander 2.0 Automaat | 7-zitter | Executive Edition# | Fabrieksgaranti...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Oostendorp Jos van Boxtel B.V.
Afrikalaan 16
5232 BD 's-hertogenbosch
Noord-Brabant (NL)
Tel. 073-6425840
Fax. 073-6411049
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 29.950,00
Merk  Mitsubishi
Model  Outlander
Type  2.0 Automaat | 7-zitter | Executive Edition# | Fabrieksgaranti...
Bouwjaar  2019
Km.  14.983 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.450 kg.
APK tot  01-04-2023
Motorinhoud  1.998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoiresExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingExtra getint glasKeyless entryLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 18"InfotainmentAchteruitrijcameraAchteruitrijcameraAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothDAB ontvangerMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneelInterieurArmsteun achterArmsteun voorBagagedekBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen achterElektrische ramen voorkeyless startLederen stuurwielpianolak interieur afwerkingStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaarMilieuStart/stop systeemVeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemDodehoek detectorElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieOverigeTelefoonintegratie premiumUitparkeer waarschuwingBijzonderhedenPrachtige Mitsubishi Outlander met comfortabele automaat. Deze auto is voorzien van 7 zitplaatsen en diverse veiligheidssystemen. Ideale gezinsauto!
Deze auto geniet ook nog eens van lange fabrieksgarantie tot April 2024!

# Deze Outlander is geïmporteerd, hierdoor kunnen er verschillen zijn ten opzichte van de Nederlandse uitvoering.
U kijkt naar een occasion uit de Oostendorp PLUS Selectie met standaard 24 maanden garantie volgens BOVAG garantievoorwaarden. Bovendien is deze auto rijklaar geprijsd, zonder verborgen kosten. Zorgeloos rijplezier noemen we dat bij Oostendorp Auto. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Mitsubishi. De onderhoudsgeschiedenis is bekend, de kilometerteller staat op 14983. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Deze Mitsubishi is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het luxeniveau in deze Mitsubishi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?Meer informatieModelreeks: okt 2018 - sep 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 110 kW (150 PK)
Koppel: 195 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 710 kg
GVW: 2.160 kg
Max. trekgewicht: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 170 cm
Wielbasis: 267 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 12,1 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 7
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
CO2 uitstoot: 163 g/km
Energielabel: F
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 01-04-2024
BOVAG Afleverbeurt: Ja
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Kenteken: G-137-PV

Laatst bekeken