Mitsubishi Space star 1.2 Active | Achteruitrijcamera | Spatlappen | Fabr Garantie T...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Oostendorp Jos van Boxtel B.V.
Afrikalaan 16
5232 BD 's-hertogenbosch
Noord-Brabant (NL)
Tel. 073-6425840
Fax. 073-6411049
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 16.950,00
Merk  Mitsubishi
Model  Space star
Type  1.2 Active | Achteruitrijcamera | Spatlappen | Fabr Garantie T...
Bouwjaar  2019
Km.  1.000 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Rood
Deuren  5
Gewicht  880 kg.
APK tot  28-11-2023
Motorinhoud  1.193 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoiresAchteropkomend verkeer waarschuwingAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autotelefoonvoorbereiding met bluetoothBagagedekBandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDAB ontvangerDimlichten automatischElektrische ramen achterElektrische ramen voorElektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaExtra getint glasHill hold functieLED achterlichtenLederen stuurwielLederen versnellingspookLichtmetalen velgen 14"Multimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapPassagiersstoel in hoogte verstelbaarRadio-cd/mp3 spelerSide-skirtsStart/stop systeemStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaarStuurwiel multifunctioneelTelefoonintegratie premiumBijzonderhedenBetreft een demovoertuig waardoor de kilometerstand kan afwijken, informeer naar de juiste kilometerstand! deze auto komt beschikbaar per Mei 2020 of bij 20.000km.
Eerdere levering in overleg mogelijk.

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Mitsubishi Space Star uit 2019, met zijn kilometerstand van 1000. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Tot de uitrusting behoren ook 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. U vindt in deze auto ook airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De automatische veiligheidssystemen in deze Mitsubishi fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.Meer informatieModelreeks: jul 2019 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 60 kW (82 PK)
Koppel: 106 Nm
Aantal cilinders: 3
Laadvermogen: 490 kg
GVW: 1.370 kg
Max. trekgewicht: 200 kg
Afmetingen (LxBxH): 380 x 167 x 151 cm
Wielbasis: 245 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 13,5 s
Topsnelheid: 173 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 112 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 28-11-2024
BOVAG Afleverbeurt: Ja
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Kenteken: G-943-TB

Laatst bekeken