Nissan Leaf 2.zero Edition 40 Kwh | 1e Eigenaar | Fabrieksgarantie T/m 07-...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Oostendorp Jos van Boxtel B.V.
Afrikalaan 16
5232 BD 's-hertogenbosch
Noord-Brabant (NL)
Tel. 073-6425840
Fax. 073-6411049
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 27.950,00
Merk  Nissan
Model  Leaf
Type  2.zero Edition 40 Kwh | 1e Eigenaar | Fabrieksgarantie T/m 07-...
Bouwjaar  2018
Km.  30.419 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Electrisch
Transmissie  Automaat
Kleur  Divers
Deuren  5
Gewicht  1.480 kg.
APK tot  12-07-2022
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoiresExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarChroom delen exterieurDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingExtra getint glasgrootlichtassistentKeyless entryLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 17"mistlampen voorParkeersensor voor en achterInfotainmentAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothDAB ontvangerMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapRondomzicht cameraStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank verwarmdArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendCruise control adaptiefElektrische ramen voor en achterHoofdsteunen actiefkeyless startLederen stuurwielStuur verstelbaarStuurwiel verwarmdVoorstoelen verwarmdVeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemDodehoek detectorElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenningOverigeOplaadmogelijkheidRijstrooksensor met correctieTelefoonintegratie premiumUitparkeer waarschuwingBijzonderhedenU kijkt naar een occasion uit de Oostendorp PLUS Selectie met standaard 24 maanden garantie volgens BOVAG garantievoorwaarden. Bovendien is deze auto rijklaar geprijsd, zonder verborgen kosten. Zorgeloos rijplezier noemen we dat bij Oostendorp Auto. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Nissan LEAF, een auto uit 2018 die 30419 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Ook op de achterbank kunnen passagiers zichzelf snel opwarmen dankzij de achterbankverwarming. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.

U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audio-installatiesysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Nissan is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft en de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De Nissan LEAF is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Nissan LEAF. Bel of mail ons nu voor een afspraak.Meer informatieModeljaar: 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
Laadvermogen: 515 kg
GVW: 1.995 kg
Afmetingen (LxBxH): 449 x 179 x 154 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 144 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Aantal zitplaatsen: 5
Energielabel: A
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 12-07-2021
BOVAG Afleverbeurt: Ja
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: geen
Kenteken: TB-536-P

Laatst bekeken