Nissan Qashqai 1.3 Tekna | Nieuwe Auto | 5-jaar Garantie! |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Oostendorp Jos van Boxtel B.V.
Afrikalaan 16
5232 BD 's-hertogenbosch
Noord-Brabant (NL)
Tel. 073-6425840
Fax. 073-6411049
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 33.820,00
Merk  Nissan
Model  Qashqai
Type  1.3 Tekna | Nieuwe Auto | 5-jaar Garantie! |
Bouwjaar  2020
Km.  10 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Bruin
Kleurtoel.  Chestnut Bronze
Deuren  5
Gewicht  1.275 kg.
Motorinhoud  1.332 cc.
Garantie
Fabrieksgarantie
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoiresExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurChroom delen exterieurDimlichten automatischExtra getint glasKeyless entryKoplampen adaptiefLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 19"Parkeer assistentParkeersensor voor en achterVerwarmde voorruitInfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothDAB ontvangerMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelWiFi voorbereidingInterieurBinnenspiegel automatisch dimmendElektrisch verstelbare bestuurdersstoelHoofdsteunen actiefLederen/stof bekledingLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Passagiersstoel in hoogte verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkVeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorBandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemDodehoek detectorHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenningOverigeAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Armsteun achterArmsteun voorAutonomous Emergency BrakingElektrische ramen achterElektrische ramen voorElektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaFabrieksgarantiegrootlichtassistentkeyless startmistlampen voorPanoramadakRondomzicht cameraStuur verstelbaarTelefoonintegratie premiumUitparkeer waarschuwingVoorstoelen verwarmdBijzonderhedenNu tijdelijk € 3.750 voordeel bij aanschaf van een nieuwe Nissan Qashqai uit voorraad en tevens verlengen wij de standaard fabrieksgarantie van 3 naar 5 jaar!
Deze actie is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Qashqai uit voorraad t/m 31-01-2020.

Er is volop leefruimte in deze Nissan Qashqai, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Nissan is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.Meer informatieNieuw: Ja
Modelreeks: nov 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 104 kW (141 PK)
Koppel: 240 Nm
Aantal cilinders: 4
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Energielabel: D
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Referentienummer: BNL0934874

Laatst bekeken