Volkswagen Kever 1300 2 Halve Delen Incl Motor Bak !!!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
CARRION
Houtduifstraat 30
4901 BR Oosterhout
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0162694191
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 1.250,00
Merk  Volkswagen
Model  Kever
Type  1300 2 Halve Delen Incl Motor Bak !!!
Bouwjaar  1973
Km.  Op aanvraag
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Beige
Deuren  2
Gewicht  832 kg.
 
Opmerkingen
Lees de tekst goed, we werken enkel en alleen met VASTE PRIJZEN en niets wordt los verkocht zoals motor, velgen en bak die nog steeds aanwezig zijn. Kenteken was 09-54-VX Bouwjaar 1973. 2 leuke halve Kevers voor in een showroom zoals wij dat ooit hadden. De gele heeft bevestigingen zodat u hem met haken op kunt hangen, en daarna aansluiten want er zit gewoon licht in. De witte staat op wieltjes en is verrijdbaar en de nog werkende motor en bak zit nog compleet achterin. Deze kan u gebruiken als Gameboy hoek voor de kinderen. TV scherm tegen de muur en de kids kunnen gamen vanaf de achterbank. Beide helften zijn voorzien van originele A8 velgen voor een dikkere uitstraling. Prijs witte is 1.500,- en de gele is 1.250,- of ruilen met Honda MTX of MBX brommers, of andere ruil met iets. Bied maar gewoon aan, geen punt. I, Kosten en moeite zijn gespaard om het zo te laten spuiten, dus voor dit geld kan u het zelf niet maken en laten spuiten !!! Geen onzinnige mails of biedingen en niks wordt los verkocht !!!

Wij adverteren precies zoals ieder mag verwachten met kentekens en kilometerstanden in het dashboard gefotografeerd. Ook onderhoudsboekjes open, duidelijke en de maximaal aantal foto's van de binnen- en buitenkant, zodat u duidelijk kunt zien welke optie's de auto heeft en andere spec's die het vernoemen waard zijn.

Voorkom teleurstellingen en bel voordat u wilt komen. Indien we het voertuig nog in voorraad hebben, dan houden wij gedurende uw reistijd de auto voor u gereserveerd.

Inruilvoorstellen "via mail" of nog beter, via APP 06-510 10 354 dienen zo compleet mogelijk aangeleverd te worden. Hiermee bedoelen wij de inkoop site zo compleet mogelijk in te vullen. Let op! Ook de door u gewenste inruilprijs vermelden, daarna kunnen we uw voorstel pas in behandeling nemen.

Voor de vrijwaring van uw auto hebben wij deel II van het papieren kentekenbewijs nodig, of van voertuigen die na 2014 tenaamgesteld zijn, de 9-cijferige tenaamstellingcode en het kentekenpasje. Met deze documenten kunnen wij de auto vrijwaren en dus overschrijven.Aandrijving: Achterwielaandrijving
Vermogen: 32 kW (44 PK)
Aantal cilinders: 4
Aantal sleutels: 1
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Kenteken: 09-54-VX

Laatst bekeken