BMW 5-serie Touring 530d Business Line Edition Ii | M Sportpakket | Bi-xen...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Baan Automotive Rijssen
Kalanderstraat 3
7461 JL Rijssen
Overijssel (NL)
Tel. 0548-512343
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 12.900,00
Merk  BMW
Model  5-serie
Type  Touring 530d Business Line Edition Ii | M Sportpakket | Bi-xen...
Bouwjaar  2010
Km.  223.552 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.675 kg.
APK tot  20-06-2020
Motorinhoud  2.993 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, CD-wisselaar, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Niveauregeling, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Trekhaak, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Elektrisch glazen panorama-dakHead-up displayKeyless entryM Sportpakket (Aluminium interieur afwerking, Lederen/stof bekleding, Sportstoelen, Sportstuur)Nachtzicht-assistentAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 3Armsteun achterArmsteun voorAudio-navigatie full map + hard diskAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothBandenspanningscontrolesysteembi-xenon koplampenBinnenspiegel automatisch dimmendBuitensp.elektr.inklap en aut. dimmendBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitentemperatuurmeterCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatisch en regensensorElektrisch bedienbare achterklepElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare stoel(en) met geheugenElektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaKoplampen adaptiefkoplampreinigingLichtmetalen velgen 17"Lichtmetalen velgen multi-spaaks 17"Luchtvering en automatische niveauregelingmistlampen voorMultimedia-voorbereidingParkeersensor voor en achterSchakelmogelijkheid aan stuurwielSpraakbedieningStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuurwiel multifunctioneelStuurwiel verwarmdVoorstoelen verwarmd
Bijzonderheden
U ziet het meteen aan zijn krachtige design, de BMW 5-serie Touring is een auto die kwaliteit uitstraalt. Onderhuids vindt u die kwaliteit terug in de geavanceerde techniek, die deze auto zijn sportieve rijeigenschappen geeft. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, dakreling, aluminium dakrailing, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.

Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Deze auto is voorzien van head-up display, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met de nachtzichtassistent heeft u als het ware een extra paar ogen aan boord. Het infraroodsysteem 'kijkt' vooruit zodat u gevaarlijke situaties vroegtijdig herkent. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Bedrijfsinformatie
Baan Automotive. Uw specialist voor Saab, Volvo en Landrover.
Wij verlenen u service van ouderwetse kwaliteit in een modern jasje. Maar goed gedaan is beter dan goed gesproken dus wees welkom en ervaar onze service!

Voorkom teleurstelling bel altijd vooraf of de betreffende auto nog beschikbaar is. Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Baan Automotive Rijssen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend.
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.
Meer informatie
Modelreeks: apr 2009 - aug 2010
Modelcode: E61 LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Vermogen: 174 kW (237 PK)
Koppel: 500 Nm
Aantal cilinders: 6
Laadvermogen: 625 kg
GVW: 2.300 kg
Max. trekgewicht: 2.000 kg
Afmetingen (LxBxH): 484 x 185 x 149 cm
Wielbasis: 289 cm
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 7,0 s
Topsnelheid: 243 km/u
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 180 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro 4
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 476 - 507 per kwartaal
Kenteken: 23-TKZ-8

Laatst bekeken