Ford Focus 1.6 Tdci Titanium | Techno-line |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Baan Automotive Rijssen
Kalanderstraat 3
7461 JL Rijssen
Overijssel (NL)
Tel. 0548-512343
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 5.950,00
Merk  Ford
Model  Focus
Type  1.6 Tdci Titanium | Techno-line |
Bouwjaar  2008
Km.  190.023 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  4
Gewicht  1.244 kg.
APK tot  07-02-2021
Motorinhoud  1.560 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achter spoiler, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoiresExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurDimlichten automatischLichtmetalen velgen 16"Ruitensproeiers verwarmbaarVerwarmde voorruitInterieurArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwielLederen versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Passagiersstoel in hoogte verstelbaarStuur verstelbaarVeiligheidAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemHill hold functieOverigeTechno Line Navigatie (Audio installatie, Multimedia-voorbereiding)Elektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmamistlampen voorBijzonderhedenBij het ontwerpen van de Ford Focus stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.

Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze Ford kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

In de Ford Focus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.BedrijfsinformatieBaan Automotive. Uw specialist voor Saab, Volvo en Landrover.
Wij verlenen u service van ouderwetse kwaliteit in een modern jasje. Maar goed gedaan is beter dan goed gesproken dus wees welkom en ervaar onze service!

Voorkom teleurstelling bel altijd vooraf of de betreffende auto nog beschikbaar is. Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Baan Automotive Rijssen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend.
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.Meer informatieModelreeks: apr 2011 - dec 2014
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 85 kW (116 PK)
Koppel: 270 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 656 kg
GVW: 1.900 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 182 x 148 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro5
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
Kenteken: 40-TGT-7

Laatst bekeken