Infiniti M 37x Gt Premium Awd | Rijklaarprijs

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Kardol Veenendaal
Galileistraat 28
3902 HR Veenendaal
Utrecht (NL)
Tel. 0318-556999
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 21.945,00
Merk  Infiniti
Model  M
Type  37x Gt Premium Awd | Rijklaarprijs
Bouwjaar  2011
Km.  143.993 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.743 kg.
Motorinhoud  3.696 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achter spoiler, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Cruise control, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Schuifdak, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

AchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Audio installatie premiumAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothBandenspanningscontrolesysteembi-xenon koplampenBinnenspiegel automatisch dimmendBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCruise control adaptiefDimlichten automatischDodehoek detectorDVD spelerElektrische ramen voor en achterElektrisch glazen schuif-/kanteldakElektrisch verstelbare stuurkolomHoofdsteunen actiefHoutafwerking interieurKoplampen adaptiefkoplampreinigingLederen stuurwiel en versnellingspookLichtmetalen velgen 18"mistlampen voorMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full map + hard diskParkeersensor voor en achterRijstrooksensorSchuif- / Kanteldak Electr.Bed.SpraakbedieningStuurwiel Electr.Verst.Stuurwiel multifunctioneelStuurwiel MultifunctioneelStuurwiel VerwarmdVoorstoelen geventileerdIn het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Infiniti M altijd de controle. Deze dealeronderhouden auto uit 2011 heeft 143993 kilometer op de teller staan. De krachtige motor geeft deze Infiniti uitstekende prestaties. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de uitrusting van deze Infiniti horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

U bedient het navigatiesysteem met harde schijf en het premium audiosysteem via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Infiniti is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, dvd-systeem en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de Infiniti M heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Infiniti bovendien dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Infiniti, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.* Koopavond: Veenendaal op afspraak mogelijk.
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!Modelreeks: jul 2010 - aug 2014
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen: 246 kW (334 PK)
Koppel: 360 Nm
Aantal cilinders: 6
Laadvermogen: 587 kg
GVW: 2.330 kg
Wielbasis: 290 cm
Acceleratie (0-100): 6,0 s
Topsnelheid: 250 km/u
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Brandstofverbruik in de stad: 14,9 l/100km (1 op 6,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
CO2 uitstoot: 278 g/km
Energielabel: G
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 245 - 276 per kwartaal
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Kenteken: G-762-FN

Laatst bekeken