Toyota Avensis 1.8 Vvti Dynamic Business Navi/camera

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf van Dolderen
Burgemeester Grothestr 68
3761 CN Soest
Utrecht (NL)
Tel. 035-6012330
Fax. 035-6026626
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 9.950,00
Merk  Toyota
Model  Avensis
Type  1.8 Vvti Dynamic Business Navi/camera
Bouwjaar  2012
Km.  199.710 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  4
Gewicht  1.360 kg.
APK tot  07-07-2024
Motorinhoud  1.798 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingKeyless entryLichtmetalen velgen 17"mistlampen voorVerwarmde voorruit
InfotainmentAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun achterArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Voorstoelen verwarmd
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)
Overigekunstlederen/microvezel bekleding
Bijzonderheden
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 895 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 12 maanden BOVAG garantie.

Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Toyota Avensis u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. In deze auto vindt u een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Toyota met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De sloten worden automatisch ontgrendeld dankzij de keyless entry. Fijne optie! De Toyota is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Bedrijfsinformatie
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: nov 2011 - jul 2015
Kenteken: 52-TNL-5

Technische informatie
Vermogen: 108 kW (147 PK)
Koppel: 180 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 200 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 471 x 181 x 148 cm
Wielbasis: 270 cm

Gewichten
Laadvermogen: 640 kg
GVW: 2.000 kg
Max. trekgewicht: 1.500 kg (ongeremd 500 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 152 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 2
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 216 - € 235 per kwartaal

Laatst bekeken