BMW 1-serie 116i High Executive Cognac Leer Xenon Lmv Droomuitvoering!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autodeals Emmen
Atlantis 35
7821 AX Emmen
Drenthe (NL)
Tel. 0611923091
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 5.999,00
Merk  BMW
Model  1-serie
Type  116i High Executive Cognac Leer Xenon Lmv Droomuitvoering!
Bouwjaar  2008
Km.  178.444 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  3
Gewicht  1.230 kg.
Motorinhoud  1.597 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, CD-wisselaar, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Koplampsproeiers, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

Airbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAluminium interieur afwerkingArmsteun voorAutodeals keurmerkAutotelefoonvoorbereidingAUX-aansluitingBandenspanningscontrolesysteemBinnenspiegel automatisch dimmendBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurElectronic Stability ProgramElektrische ramen voorElektrisch verstelbare voorstoel(en)ESPGetint glasHalogeen mistlampenLederen stuurwielLichtmetalen velgen 17"Lichtmetalen velgen multi-spaaks 17"Middenarmsteun voorM SportpakketParkeersensor achterPassagiersstoel in hoogte verstelbaarRuitensproeiers verwarmbaarSportonderstelSportstoelenStuurwiel multifunctioneelVerstelbare stuurkolomAls u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 1-serie een auto voor u. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. De xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Verder is de BMW uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise contol houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In deze auto profiteert u onder andere ook van: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

--------------------------------------------------------------------------------

PAS OP! INSTAPPEN IS VERLIEFD WORDEN!!

Met trots presenteren wij u, deze prachtige BMW 116i. Een auto zoals wij, net als de eerste en enige eigenaar van de auto uitzoeken bij de dealer. Een zwarte driedeurs auto, met xenonverlichting en prachtige lichtmetalen velgen is natuurlijk een plaatje voor het oog. Eenmaal de deur opengedaan te hebben, ga je vervolgens in de heerlijke cognaclederen zetels zitten, die net zo lekker zitten als ze er uit zien. De stoelen zijn op verschillende manieren te verstellen, om zo een heerlijke zitpositie te krijgen in de auto. Verder heeft de auto naast deze opties ook handigheden zoals airconditioning, stoelverwarming, stuurbediening etc. om veel plezier te hebben van de auto.

De auto is zowel optisch als technisch in een uitmuntende staat. Daarnaast wordt de auto afgeleverd met een nieuwe APK, 2 sleutels, een complete onderhoudshistorie en eventueel een setje winterwielen.

Let op, de velgen op de foto's worden niet meegeleverd met de auto. De auto wordt verkocht op standaard BMW lichtmetalen velgen met goed profiel, zonder beschadigingen. Tegen een meerprijs van €800 worden deze nieuwe BMW M2 velgen meegeleverd, samen met een viertal nieuwe banden.

!! ALLEEN GEOPEND OP AFSPRAAK!!

Omdat wij vaak onderweg zijn, kunnen wij helaas niet altijd aanwezig zijn. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging of proefrit. Dit kan vrijwel altijd, ook in de avonden en in het weekend. Als erkend RDW bedrijf kunnen wij uw auto 24/7 op naam zetten.

Inruil is natuurlijk altijd mogelijk. Vraag een van onze medewerkers voor een taxatie.

Met vriendelijke groet,
Autodeals Emmen
Atlantis 35
7821AX Emmen
0611923091Aandrijving: Achterwielaandrijving
Vermogen: 90 kW (122 PK)
Aantal cilinders: 4
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 204 km/u
Interieurkleur: Bruin
Aantal zitplaatsen: 4
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)

Laatst bekeken