Seat Ibiza 1.0 Tsi Fr Business Intense

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Geen afbeeldingen.
Batman Auto's B.V.
Ambachtsweg 20
1271 AL Huizen
Noord-Holland (NL)
Tel. 0356315770
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 16.950,00
Merk  Seat
Model  Ibiza
Type  1.0 Tsi Fr Business Intense
Bouwjaar  2018
Km.  8.846 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.022 kg.
APK tot  03-04-2022
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

Accident Avoidance SystemAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierArmsteun voorAudio installatie premiumAutotelefoonvoorbereiding met BluetoothBinnenspiegel automatisch dimmendBots waarschuwing systeemBuitenspiegels elektrisch verstelbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurCruise control adaptiefCruise control adaptief met Stop&GoDimlichten automatischDraadloze telefoonladerElectronic Stability ProgramElektrische ramen achterElektrische ramen voorESPExtra getint glasHalogeen mistlampenHill hold-functieKeyless entryLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLederen versnellingspookLED koplampenLichtmetalen velgen 17"Lichtmetalen velgen 18"Multifunctioneel lederen stuurwielMultimedia-voorbereidingNavigatie-systeem full mapParkeersensor voor en achterPassagiersstoel in hoogte verstelbaarRadioSportonderstelSportstoelenStuurhulpTelefoonintegratie premiumUpgrade Beats AudioUpgrade ExclusiveVermoeidheids herkenningVervolgbotsing preventieHet is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Seat Ibiza biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het premium audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Seat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. Ook lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Seat Ibiza samen. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.


* Al onze auto's zijn nagekeken en nagelopen en prijzen zijn aflever klaar, dus geen extra kosten zoals afleverkosten etc..

* Inruilen van uw huidige auto is ook mogelijk bij ons!

* Wij kunnen 24/7 autos vrijwaren en tenaamstellen hiervoor hoeft u dus niet naar het postkantoor te gaan.

* Garanties op de auto's zijn bespreekbaar.

* Om teleurstellingen te voorkomen, graag altijd eerst even bellen voordat u langs komt!!
* Financiering is mogelijk



Batman Auto's
Ambachtsweg 20
1271 AL Huizen
035-6315770

batmanautos@outlook.comAandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 70 kW (95 PK)
Aantal cilinders: 3
Laadvermogen: 538 kg
GVW: 1.560 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 182 km/u
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 106 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro6
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Kenteken: XL-894-G

Laatst bekeken