Peugeot 5008 1.2 Puretech Allure | Direct Uit Voorraad Leverbaar | Automaat...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Louwman Peugeot Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6
2984 AT Ridderkerk
Zuid-Holland (NL)
Tel. 010-8504350
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 43.585,00
Merk  Peugeot
Model  5008
Type  1.2 Puretech Allure | Direct Uit Voorraad Leverbaar | Automaat...
Bouwjaar  2020
Km.  5 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.295 kg.
Motorinhoud  1.199 cc.
Garantie
Fabrieksgarantie
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoiresExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBuitenspiegels met verlichtingCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurDimlichten automatischElektrisch glazen panorama-dakElektronische remkrachtverdelingExtra getint glasLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 19"mistlampen voorParkeersensor achterParkeersensor voorZonnescherm zijruitenInfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothDAB ontvangerMP3-spelerMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelInterieur2 stoelen op derde rijAchterstoelen uitneembaarArmsteun achterArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Passagiersstoel in hoogte verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaarVeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenningOverigeConnected servicesDraadloze telefoonladerFabrieksgarantieNavigatie-pakket 2 (DAB ontvanger, Navigatiesysteem full map, Spraakbediening)Stof/kunstlederen bekledingTelefoonintegratie premiumBijzonderhedenHet doordachte ontwerp van de Peugeot 5008 maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 5008 bij ons te komen bekijken.BedrijfsinformatieOok als u nu liever niet langs wilt komen in onze showroom, stuur ons een berichtje. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om een uitgebreide video voor u te maken van deze auto. Eventueel kunt ook ook live videobellen. Bovendien leveren wij de auto na aankoop gratis bij u thuis. Neem contact op met onze salesafdeling via 06-15427536.

Welkom bij Louwman Peugeot Ridderkerk. Louwman Peugeot is onderdeel van de Louwman Dealer Group en vertegenwoordigt het merk Peugeot met 6 vestigingen in de regio Groot-Rotterdam en het Westland. Onze verkoopprijzen zijn "rijklaarprijzen" en inclusief het Louwman Basis afleverpakket. Het is mogelijk om het standaard Louwman Basis afleverpakket uit te breiden naar het Comfort afleverpakket met onder andere een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, poetsbehandeling en 6 maanden BOVAG garantie. Wilt u nog meer comfort en zekerheid? Dan kunt u kiezen voor het Premium afleverpakket met onder andere BOVAG 12 maanden garantie inclusief pechhulp. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u als laatste foto van deze occasion of op onze website. Voor meer informatie bel 010-8504350 of mail naar sales.peugeot.ridderkerk@louwman.nl

Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk. Graag verwelkomen wij u bij ons in de showroom te Ridderkerk onder het genot van een kopje koffie!

Met vriendelijke groet,


Het Louwman Peugeot Ridderkerk verkoopteam


Ondanks zorgvuldige invoer zijn specificaties en leverbaarheid voorbehouden.Meer informatieNieuw: Ja
Modelreeks: jul 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 96 kW (131 PK)
Koppel: 230 Nm
Aantal cilinders: 3
Wielbasis: 284 cm
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 7
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Energielabel: B
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal

Laatst bekeken