Volkswagen Polo 1.0 96pk Bluemotion | Navigatie | Airco | Lm Velgen |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Louwman Occasion Center Rotterdam
Toepad 15
3063 NJ Rotterdam
Zuid-Holland (NL)
Tel. 010-8504370
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 12.990,00
Merk  Volkswagen
Model  Polo
Type  1.0 96pk Bluemotion | Navigatie | Airco | Lm Velgen |
Bouwjaar  2016
Km.  48.942 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.011 kg.
APK tot  25-10-2020
Motorinhoud  999 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningElektronische remkrachtverdelingElektronisch Sper DifferentieelLichtmetalen velgen 15"Buitenspiegels in carrosseriekleurDakspoilermistlampen voor adaptief
InterieurArmsteun voorElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwiel en versnellingspookPassagiersstoel in hoogte verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidBandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)
OverigeNiet in gerooktZomerbanden
Bijzonderheden
De Volkswagen Polo, zoals dit dealeronderhouden exemplaar uit 2016, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Deze auto heeft 48942 kilometer gelopen. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Polo in uitstekende conditie. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De Volkswagen Polo is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volkswagen in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Bedrijfsinformatie
Ook als u nu liever niet langs wilt komen in onze showroom, stuur ons een berichtje. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om een uitgebreide video voor u te maken van deze auto. Eventueel kunt ook ook live videobellen. Bovendien leveren wij de auto na aankoop gratis bij u thuis. Neem contact op met onze salesafdeling via 06-49970813.

Welkom bij Louwman Occasion Center Rotterdam. Louwman Occasion Center Rotterdam is onderdeel van de Louwman Dealer Group en vertegenwoordigt het merk Peugeot met 6 vestigingen in de regio Groot-Rotterdam en het Westland. Onze verkoopprijzen zijn "rijklaarprijzen" en inclusief het Blauwendaal Basis afleverpakket. Het is mogelijk om het standaard Louwman Basis afleverpakket uit te breiden naar het Comfort afleverpakket met onder andere een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, poetsbehandeling en 6 maanden BOVAG garantie. Wilt u nog meer comfort en zekerheid? Dan kunt u kiezen voor het Premium afleverpakket met onder andere BOVAG 12 maanden garantie inclusief pechhulp. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u als laatste foto van deze occasion of op onze website. Voor meer informatie bel 010 452 9066 of mail naar sales.occasioncenter.rotterdam@louwman.nl

Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk. Graag verwelkomen wij u bij ons in de showroom te Rotterdam onder het genot van een kopje koffie!

Met vriendelijke groet,


Het Louwman Occasion Center Rotterdam verkoopteam


Ondanks zorgvuldige invoer zijn specificaties en leverbaarheid voorbehouden.
Meer informatie
Modelreeks: mei 2015 - nov 2017
Modelcode: 6C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 71 kW (97 PK)
Koppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 3
Laadvermogen: 549 kg
GVW: 1.560 kg
Max. trekgewicht: 500 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 168 x 146 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 191 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 94 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Kenteken: KK-805-V

Laatst bekeken