Toyota Aygo 1.0 Vvt-i X-play Camera Carplay Navi Led

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto XL
De Schans 25
2405 XX Alphen Aan Den Rijn
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0172224015
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 11.440,00
Merk  Toyota
Model  Aygo
Type  1.0 Vvt-i X-play Camera Carplay Navi Led
Bouwjaar  2020
Km.  69.605 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  830 kg.
APK tot  23-11-2024
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLED dagrijverlichtingBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurElektronische remkrachtverdelingLED achterlichtenUitstelbare zijruiten achter
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothStuurwiel multifunctioneelMultimedia-voorbereidingRadioSpraakbediening
InterieurElektrische ramen voorLederen stuurwiel en versnellingspookStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraHill hold functieAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits Programma
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingApple Carplay/Android Autocentrale vergrendeling met afstandsbediening
Bijzonderheden
Ervaar moeiteloze ritten en gemakkelijk parkeren met onze compacte auto die net zo geschikt is voor in de drukke stad als voor relaxte weekendroadtrips. Een zuinige driecilinder benzinemotor bevindt zich onder de motorkap. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. U vindt in deze auto ook airconditioning. Deze Toyota is voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Bedrijfsinformatie
Al 35 jaar is AutoXL de eersteklas partner op de occasion markt in Nederland. In onze moderne showroom staan circa 250 occasions op voorraad, geselecteerd door de bekwame experts van AutoXL. Onder het genot van een verse kop koffie ontdekt u het complete aanbod. De tweedehands auto's zijn afkomstig van gerenommeerde partijen of rechtstreeks van de eerste eigenaar en de onderhoudshistorie is altijd bij ons bekend. De kilometerstanden zijn gegarandeerd door de Nationale Autopas en/of fabrieksdatabase. Kom ook voor onderhoud en reparatie naar de complete en geavanceerde AutoXL werkplaats. Met inruil profiteert u volledig van alle kortingen. (Let op: geld lenen kost geld) De grootste occasion dealer in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Den haag, Voorschoten en Bollenstreek. AutoXL; Enjoy the ride!
https://autoxl.nl

Hoewel alle gegevens in onze advertenties met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door AutoXL, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
“Alle informatie is onder voorbehoud van druk-en zetfouten”
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mei 2018 - dec 2021
Kenteken: K-771-BP

Technische informatie
Vermogen: 54 kW (73 PK)
Koppel: 93 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 13,8 s
Topsnelheid: 160 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 410 kg
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 347 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 111 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 67 - € 73 per kwartaal

Laatst bekeken