Renault Trafic 150 Pk Aut. T30 L2 Sport Edition 3-pers Carplay Climate Cruise...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto XL
De Schans 25
2405 XX Alphen Aan Den Rijn
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0172224015
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 32.940,00
Merk  Renault
Model  Trafic
Type  150 Pk Aut. T30 L2 Sport Edition 3-pers Carplay Climate Cruise...
Bouwjaar  2024
Km.  20 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.824 kg.
Motorinhoud  1.997 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Warmtewerend glas
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurKeyless entryLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 17"Parkeersensor achterZijschuifdeur rechtsBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurDimlichten automatisch
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadio
Interieur2 zitplaatsen rechtsvoorArmsteun voorBuitentemperatuurmeterElektrische ramen voorKeyless startLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Stuur verstelbaarTussenschot volledig
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRoll Stability Control
OverigeApple Carplay/Android AutoDabAfdaal assistentConnected services
Bijzonderheden
Meerprijs voor de zwarte sportvelgen 19 Inch is €1499,-

Bij Renault hebben ze hoog ingezet op vernieuwende techniek en vooruitstrevende prestaties. Vandaar hun motto 'Drive for change'. Deze dealeronderhouden Renault heeft slechts 20 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2024. Met zijn dieselmotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De schuifdeur voor de passagiers neemt veel minder ruimte in bij het opengaan; prettig als u wat krapper moet parkeren. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. De Renault is standaard voorzien van: keyless entry, buitentemperatuurmeter, lederen stuur en boordcomputer.

De Renault Trafic is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!
Bedrijfsinformatie
Al 35 jaar is AutoXL de eersteklas partner op de occasion markt in Nederland. In onze moderne showroom staan circa 250 occasions op voorraad, geselecteerd door de bekwame experts van AutoXL. Onder het genot van een verse kop koffie ontdekt u het complete aanbod. De tweedehands auto's zijn afkomstig van gerenommeerde partijen of rechtstreeks van de eerste eigenaar en de onderhoudshistorie is altijd bij ons bekend. De kilometerstanden zijn gegarandeerd door de Nationale Autopas en/of fabrieksdatabase. Kom ook voor onderhoud en reparatie naar de complete en geavanceerde AutoXL werkplaats. Met inruil profiteert u volledig van alle kortingen. (Let op: geld lenen kost geld) De grootste occasion dealer in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Den haag, Voorschoten en Bollenstreek. AutoXL; Enjoy the ride!
https://autoxl.nl

Hoewel alle gegevens in onze advertenties met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door AutoXL, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
“Alle informatie is onder voorbehoud van druk-en zetfouten”
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2022 - nov 2023
Kenteken: TRAFIC

Technische informatie
Vermogen: 110 kW (150 PK)
Koppel: 350 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 176 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 1.246 kg
GVW: 3.070 kg
Afmetingen (LxBxH): 548 x 196 x 202 cm
Wielbasis: 350 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 3

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
CO?-uitstoot: 187 g/km
Emissieklasse: Euro 6

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 166 per kwartaal

Laatst bekeken