Kia Picanto 1.0 Cvvt Dynamicline Camera Carplay Navi Cruise Lmv 14'

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto XL
De Schans 25
2405 XX Alphen Aan Den Rijn
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0172224015
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 11.940,00
Merk  Kia
Model  Picanto
Type  1.0 Cvvt Dynamicline Camera Carplay Navi Cruise Lmv 14'
Bouwjaar  2019
Km.  48.232 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  835 kg.
APK tot  27-09-2025
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarLichtmetalen velgen 14"Buitenspiegels in carrosseriekleurChroom delen exterieurDimlichten automatischElektronische remkrachtverdeling
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothNavigatiesysteem full mapStuurwiel multifunctioneelMultimedia-voorbereidingRadio
InterieurElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwiel en versnellingspookStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraHill hold functieAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits Programma
OverigeApple Carplay/Android Autocentrale vergrendeling met afstandsbediening
Bijzonderheden
Klein van stuk, maar groot in plezier: deze Kia Picanto heeft volop ruimte van binnen, toont zich snel en wendbaar in de stad en is uitermate vriendelijk voor de portemonnee. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Natuurlijk behoren 14 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en start-stopsysteem ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen full map navigatiesysteem. Voor de belangrijkste functies van het geluidssysteem hoeft u uw blik niet van de weg te halen. De audiobediening bevindt zich op het stuur. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Met lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze Kia helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Kia Picanto samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Bedrijfsinformatie
Al 35 jaar is AutoXL de eersteklas partner op de occasion markt in Nederland. In onze moderne showroom staan circa 250 occasions op voorraad, geselecteerd door de bekwame experts van AutoXL. Onder het genot van een verse kop koffie ontdekt u het complete aanbod. De tweedehands auto's zijn afkomstig van gerenommeerde partijen of rechtstreeks van de eerste eigenaar en de onderhoudshistorie is altijd bij ons bekend. De kilometerstanden zijn gegarandeerd door de Nationale Autopas en/of fabrieksdatabase. Kom ook voor onderhoud en reparatie naar de complete en geavanceerde AutoXL werkplaats. Met inruil profiteert u volledig van alle kortingen. (Let op: geld lenen kost geld) De grootste occasion dealer in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Den haag, Voorschoten en Bollenstreek. AutoXL; Enjoy the ride!
https://autoxl.nl

Hoewel alle gegevens in onze advertenties met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door AutoXL, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
“Alle informatie is onder voorbehoud van druk-en zetfouten”
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2019
Kenteken: G-723-DV

Technische informatie
Vermogen: 49 kW (67 PK)
Koppel: 96 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,5 s
Topsnelheid: 161 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 565 kg
GVW: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 367 x 163 x 150 cm
Wielbasis: 240 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 122 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 67 - € 73 per kwartaal

Laatst bekeken