Opel Astra 1.2 Edition Nw Model Digi. Dash Carplay Navi Climate Park. Sens

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto XL
De Schans 25
2405 XX Alphen Aan Den Rijn
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0172224015
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 23.940,00
Merk  Opel
Model  Astra
Type  1.2 Edition Nw Model Digi. Dash Carplay Navi Climate Park. Sens
Bouwjaar  2022
Km.  21.721 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.232 kg.
APK tot  31-05-2026
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarLED koplampenLichtmetalen velgen 16"Parkeersensor voor en achterDimlichten automatischLED dagrijverlichting
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioSpraakbediening
InterieurKeyless startElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielPassagiersstoel in hoogte verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side achterAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenning
OverigeApple Carplay/Android AutoRijstrooksensor met correctieVolledig digitaal instrumentenpaneelcentrale vergrendeling met afstandsbedieningDabLED mistlampenMultimedia Navigatie (ZJBZ)Multimedia navigatiepakket (Spraakbediening)
Bijzonderheden
Duitse degelijkheid voor een Hollandse prijs, da's Opel. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Deze auto is voorzien van een digitaal dashboard waarmee u de cockpit-interface kunt personaliseren. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige navigatiesysteem. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Ook parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

De Opel Astra is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Bij de veiligheidssystemen van deze Opel hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Opel bovendien hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit maken met deze Opel Astra? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!
Bedrijfsinformatie
Al 35 jaar is AutoXL de eersteklas partner op de occasion markt in Nederland. In onze moderne showroom staan circa 250 occasions op voorraad, geselecteerd door de bekwame experts van AutoXL. Onder het genot van een verse kop koffie ontdekt u het complete aanbod. De tweedehands auto's zijn afkomstig van gerenommeerde partijen of rechtstreeks van de eerste eigenaar en de onderhoudshistorie is altijd bij ons bekend. De kilometerstanden zijn gegarandeerd door de Nationale Autopas en/of fabrieksdatabase. Kom ook voor onderhoud en reparatie naar de complete en geavanceerde AutoXL werkplaats. Met inruil profiteert u volledig van alle kortingen. (Let op: geld lenen kost geld) De grootste occasion dealer in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Den haag, Voorschoten en Bollenstreek. AutoXL; Enjoy the ride!
https://autoxl.nl

Hoewel alle gegevens in onze advertenties met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door AutoXL, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
“Alle informatie is onder voorbehoud van druk-en zetfouten”
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: okt 2021 - mrt 2023
Modelcode: L
Kenteken: P-099-SV

Technische informatie
Vermogen: 82 kW (111 PK)
Koppel: 205 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 52 liter
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 199 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 439 x 186 x 147 cm
Wielbasis: 268 cm

Gewichten
Laadvermogen: 588 kg
GVW: 1.820 kg
Max. trekgewicht: 1.250 kg (ongeremd 660 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 122 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Laatst bekeken