Opel Astra 1.2 Edition 111 Pk Digi. Dash Carplay Navi Climate Park. Sens

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto XL
De Schans 25
2405 XX Alphen Aan Den Rijn
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0172224015
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 22.940,00
Merk  Opel
Model  Astra
Type  1.2 Edition 111 Pk Digi. Dash Carplay Navi Climate Park. Sens
Bouwjaar  2022
Km.  30.326 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.232 kg.
APK tot  30-09-2026
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarLED koplampenLichtmetalen velgen 16"Parkeersensor voor en achterDimlichten automatischLED dagrijverlichting
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioSpraakbediening
InterieurElektrische ramen voor en achterKeyless startLederen stuurwielPassagiersstoel in hoogte verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAutonomous Emergency BrakingVerkeersbord detectieAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side achterAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieVermoeidheids herkenning
OverigeApple Carplay/Android AutoRijstrooksensor met correctieVolledig digitaal instrumentenpaneelcentrale vergrendeling met afstandsbedieningDabLED mistlampenMultimedia Navigatie (ZJBZ)Multimedia navigatiepakket (Spraakbediening)
Bijzonderheden
Mobiliteit en innovatie voor iedereen bereikbaar maken. Daar staat Opel al jaren om bekend. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de uitrusting van deze Opel horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Begeef u op de geweldige rit door de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u wenst voor comfort en veiligheid, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Opel u om veiliger te rijden. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Opel te reserveren.
Bedrijfsinformatie
Al 35 jaar is AutoXL de eersteklas partner op de occasion markt in Nederland. In onze moderne showroom staan circa 250 occasions op voorraad, geselecteerd door de bekwame experts van AutoXL. Onder het genot van een verse kop koffie ontdekt u het complete aanbod. De tweedehands auto's zijn afkomstig van gerenommeerde partijen of rechtstreeks van de eerste eigenaar en de onderhoudshistorie is altijd bij ons bekend. De kilometerstanden zijn gegarandeerd door de Nationale Autopas en/of fabrieksdatabase. Kom ook voor onderhoud en reparatie naar de complete en geavanceerde AutoXL werkplaats. Met inruil profiteert u volledig van alle kortingen. (Let op: geld lenen kost geld) De grootste occasion dealer in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Den haag, Voorschoten en Bollenstreek. AutoXL; Enjoy the ride!
https://autoxl.nl

Hoewel alle gegevens in onze advertenties met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld door AutoXL, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
“Alle informatie is onder voorbehoud van druk-en zetfouten”
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: okt 2021 - mrt 2023
Modelcode: L
Kenteken: R-039-KH

Technische informatie
Vermogen: 82 kW (111 PK)
Koppel: 205 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 52 liter
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 199 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 439 x 186 x 147 cm
Wielbasis: 268 cm

Gewichten
Laadvermogen: 588 kg
GVW: 1.820 kg
Max. trekgewicht: 1.250 kg (ongeremd 660 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 122 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 3
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Laatst bekeken