Citroen C3 1.2 Puretech 82pk S&s Origins

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autopalace Citroen Apeldoorn
Laan Van De Dierenriem 38
7324 AA Apeldoorn
Gelderland (NL)
Tel. 088-0035695
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 18.445,00
Merk  Citroen
Model  C3
Type  1.2 Puretech 82pk S&s Origins
Bouwjaar  2019
Km.  2.000 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  955 kg.
APK tot  31-07-2023
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Gordijn airbags, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/cassette, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

2 bekerhouders in middenconsole6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags7'' Touch screen12 Volt aansluiting17'' Lichtmetalen wielen ''Cross''ABS + EBD + BASAchteruitrijcameraActive Safety BrakeAirbump®Always On achterlichten met 3D effectArmsteun in voor- en achterportieren voorzien van stofAutomatische airconditioning met actief carbonfilterAutomatische inschakeling alarmverlichting bij noodsituatieAutomatisch grootlicht assistentAutomatisch inschakelende verlichtingB-stijl en C-stijl uitgevoerd in Noir BrillantBandenreparatiekitBandenspanningcontrolesysteemCentrale vergrendeling met afstandsbedieningCITROËN Connect Nav DAB+ 7'' TouchscreenCITROËN Connect RadioCitroën Connect Box met SOS moduleCoffee Break AlertCollision Risk AlertComfort knipperlichtenCruise control met snelheidsbegrenzerDashboardstrip uitgevoerd in Noir Brillant met Gris Mium omlijstingDeurgreep geïnspireerd op de hendel van een luxe reiskofferDriver Attention AlertElektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegelsElektrisch bedienbare ramen voorESP + ASR (Anti Blokkeersysteem met Anti Slipregeling)Extra getinte achterste zijruiten en achterruitFollow me home verlichtingGetinte ramenHill Start AssistIn delen neerklapbare achterbank met 3 hoofdsteunen en Isofix bevestigingspuntenIn hoogte en diepte verstelbaar stuurInsert mistlampen voor uitgevoerd in Noir OnyxInsert mistlampen voor uitgevoerd in Noir Perla NeraInstrumentenpaneel en luchtroosters voorzien van 'Chrome Satin' accentenKledinghaken op 2e zitrijLane Departure Warning System middels geluidsignaalLED dagrijverlichtingMet leer bekleed stuurwiel met Chrome accenten n Noir Brillant insertMistlampen vóórOne touch elektrische raambediening voor en achter met antiklemvoorziening met deurgreep geïnspireerd op de hendel van uw luxereiskofferOpbergvak onder 7'' TouchscreenParkeersensoren achterPassagiersairbag (uitschakelbaar)Plafonniere met LED verlichting en twee kaartleeslampjesPortiergrepen in kleur carrosserieRadio bediening ook mogelijk vanaf het stuurRegen- en lichtsensorStandaard lakStop & start systeemToerentellerTwo tone carrosserie met Noir Onyx dak en sticker op C-stijlVerkeersbordherkenningVijf drie-punts gordelsVoor- en achterbumper in carrosseriekleur gespoten met zwarte insertZelfdimmende binnenspiegelZonneklep bestuurder en passagier met make-up spiegelMet zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.De verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden garantie, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Citroën Apeldoorn op 088-003 5190 of stuur een e-mail naar verkopers.apeldoorncitroen@autopalace.nl.Modeljaar: 2018
Vermogen: 61 kW (83 PK)
Aantal cilinders: 3
Laadvermogen: 600 kg
GVW: 1.555 kg
Max. trekgewicht: 450 kg
Afmetingen (LxBxH): 399 x 200 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 31-07-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Kenteken: ZS-265-Z

Laatst bekeken