Renault Trafic Dc L2h1 T29 Dci 170 6edc Extra Automaat | Trekhaak Met Trailer...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Munsterhuis Renault Rijssen
Nijverdalseweg 150
7461 AH Rijssen
Overijssel (NL)
Tel. 0548-512255
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 43.710,00
Merk  Renault
Model  Trafic
Type  Dc L2h1 T29 Dci 170 6edc Extra Automaat | Trekhaak Met Trailer...
Bouwjaar  2024
Km.  10 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Noir
Deuren  5
Gewicht  1.967 kg.
Motorinhoud  1.997 cc.
Opties
ABS, Airconditioning, GSM carkit, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stuur in hoogte verstelbaar
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen wielen 17" in noir diamantée17" lichtmetalen velgen 'Avens' in zilvergrijsAchterbumper volledig in carrosseriekleur gespotenAchterdeuren (180 graden) met ruiten en zelfdimmende binnenspiegelAchterdeuren zonder ruiten, 180 graden te openenAfwerking geleiderail zijschuifdeur in carrosseriekleur gespotenDeurgrepen in zwart kunststofKolom achterlichten in carrosseriekleur gespotenVast paneel links met schuifraamVolledige grille afgewerkt met drie strips in chroomkleurVoorbumper volledig in carrosseriekleur gespotenZijschuifdeur rechts met schuifraamZijstootlijsten en spiegelkappen in carrosseriekleur gespoten
Interieur3 individueel verstelbare achterstoelen met 3-punts gordels, 2 armsteunen, in hoogte verstelbare en kantelbare hoofdsteunen6 sjorogen in laadruimte12V-aansluiting aan onderzijde linker stoel12V-aansluiting in de laadruimteAdditionele LED-verlichtingsbalk in de laadruimteBekleding binnenzijde zijschuifdeur en vaste paneel met opbergruimte voor een drinkflesDashboardafwerking 'Horizon' in zwart met sierstrip in zwart met siernerfDashboardladeDeurgrepen afgewerkt met satijnchroomGesloten dashboardkastje met verlichtingGesloten opbergvakken in bovenzijde dashboardHemelbekleding boven de achterste zitplaatsen met 3 individuele LED-spots en twee speakersIn hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun en armsteunInstapverlichting aan de rechterzijdeLED-verlichting in de laadruimteLuxe kunststof vloerbedekking voor de achterste zitrijOprolbare zonneschermpjesPassagiersbank met 2 zitplaatsen met opbergruimte onder de zittingSatijnchromen omlijsting om de ventilatieroostersSatijnchromen omlijsting om het bedieningspaneel van de klimaatregelingStoffen stoelbekleding 'Java' in zwart met zilvergrijs motiefStuurwiel bekleed met kunstleder met satijnchromen afwerkingVolledig kunststof tussenschot met kunststof ruit en doorlaadruimte tot onder de achterbank
UitrustingAchteruitrijcameraBlind Spot WarningC-Shape LED dagrijverlichtingPrivacy Glass (m.u.v. de zijruiten vóór)Trekhaak met Trailer Swing Control'Superlock' dubbele centrale deurvergrendeling2 speakers en 2 tweetersActive Emergency Braking SystemAdaptieve cruise control en instelbare snelheidsbegrenzer (uitsluitend i.c.m. Blue dCi 150 handbak en Blue dCi 170 EDC)Airbag voor de bestuurder en passagierAlarmvoorbereidingBandenreparatiesetBandenspanningscontrolesysteemBekleding stof 'Java'DAB+ radioDodehoekspiegel in de zonneklep van de passagierzijdeDraadloze Android Auto en Apple CarPlay ondersteuningDraadloze Qi-charge telefoonladerEASY LINK multimediasysteem met 8" touchscreenElektrisch bedienbare ramen vóór met sneltoets voor de bestuurderElektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegelsEmergency CallESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control, Hill Start Assist, Variable Payload Control en Anti Rollover PreventionForward collision warningGrootlichtassistentIn hoogte verstelbare gordelsInstrumentarium met 4,2" TFT schermLane Departure WarningLED interieurverlichting met 3 afzonderlijke lampjesLED PURE VISION koplampenLichtsensorLive verkeersinformatieMistlampen vóór met sierelementen in chroomkleurNavigatie met kaart EuropaNoodremassistentPack City PremiumParkeersensoren aan de vóór-, achterzijde en zijkantRenault handsfree card voor het openen, sluiten en starten van de auto zonder sleutel met afzonderlijke zone voor de laadruimteReservewiel (bandenreparatieset vervalt)SchakelindicatorStuurwiel in hoogte en diepte verstelbaarUSB-aansluiting voor multimediatoepassingenVerkeersbordenherkenningVermoeidheidsdetectieVerwarmbare voorstoelen (passagiersstoel alleen i.c.m. de optionele passagiersstoel)Zij- en gordijnairbags (zij-airbags alleen i.c.m. met de optionele passagiersstoel)
Bijzonderheden
Welkom bij Munsterhuis: al meer dan 50 jaar jouw dealer! Sinds onze oprichting hebben we gestreefd naar het leveren van topkwaliteit, ongeëvenaarde service en een unieke ervaring aan elke klant die onze drempel overstapt. Waar je ook naar op zoek bent, bij Munsterhuis zul je zeker de perfecte auto vinden die voldoet aan jouw verwachtingen.

Ons toegewijde team van ervaren professionals staat altijd klaar om je persoonlijk advies en begeleiding te bieden bij het maken van je keuze. Voor, tijdens én na de aankoop. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het regelen van een proefrit of het meedenken over het onderhoud van je auto, wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Kom ‘Thuis bij Munsterhuis’!

Disclaimer: LET OP: Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraadauto. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag onze verkoopadviseurs naar specificaties van deze auto.
Meer informatie
Beschikbaarheid
Voorraadstatus: Binnenkort verwacht

Algemene informatie
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2022
Cabine: dubbel
Referentienummer: 1253487

Technische informatie
Vermogen: 125 kW (170 PK)
Koppel: 380 Nm
Aantal cilinders: 4

Aandrijving
Tankinhoud: 80 liter
Actieradius: 1111 km

Asconfiguratie
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Max. aslast voor: 1625 kg
Max. aslast achter: 1650 kg

Prestaties
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 186 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 524 x 195 x 196 cm
Wielbasis: 349 cm
Draaicirkel: 12 m

Gewichten
Max. trekgewicht: 1.630 kg (ongeremd 750 kg)

Accu
Accu snelladen: nee

Functioneel
Afmetingen laadruimte: 151 x 166 x 139 cm

Interieur
Aantal zitplaatsen: 6

Milieu
CO?-uitstoot (WLTP): 192 g/km
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,8 l/100km (1 op 12,8)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 160 per kwartaal

Garantie
Fabrieksgarantie: 36 maanden

Overige informatie
Breedte laadruimte tussen wielkasten: 1268 mm
Lengte laadruimte (10cm boven laadruimte): 1507 mm
Rijklaargewicht: 2067 kg
Interieur: Stoffen stoelbekleding 'Java' in zwart met zilvergrijs motief
Verwachtte leveringsdatum: 10-07-2024

Laatst bekeken