Citroen C4 Grand Picasso 1.6 Vti Tendance 5p

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Zendijk auto's
Veldoven 4-a
8271 RT Ijsselmuiden
Overijssel (NL)
Tel. 038-3377570
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 7.199,00
Merk  Citroen
Model  C4 Grand Picasso
Type  1.6 Vti Tendance 5p
Bouwjaar  2011
Km.  95.290 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zilver
Deuren  5
Gewicht  1.390 kg.
Motorinhoud  1.598 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Facelift Model

Citroen C4 Grande Picasso 1.6 VTi Tendance Facelift Model
Merk: CitroenModel: C4 Grand PicassoTellerstand: 95290 KMCarrosserievorm: MPVAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2011Transmissie: Handgeschakeld 5-bakKleur: zilverKleur interieur: zwartMotorinhoud: 1598 ccAantal cilinders: 4Motorcode: 5FW (EP6)Vermogen: 88 kW / 120pkLedig gewicht: 1390 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 6.9 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: JaMotorrijtuigenbelasting: €181 - 203 Per kwartaal
Pakket: Connect pakketBluetooth telefoonvoorbereidingMultimedia-voorbereidingComfortCruise controlRegensensorExterieurBuitenspiegels elektrisch inklapbaarBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurDakrailsDimlichten automatischLED dagrijverlichtingParkeersensor achterWarmtewerende voorruitInfotainmentMultimedia-voorbereidingRadio-CD/MP3 spelerInterieurAirco (automatisch)Armsteun voorElektrische ramen achterElektrische ramen voorElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielStuur verstelbaarVoorstoelen in hoogte verstelbaarOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Hill hold functie
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met in hoogte verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.\[br]
Afleverpakketten

1 - €350,-
APK zonder adviespunten.
Onderhoudsbeurt volgens fabrieksinterval.
3 Maanden garantie
Vanaf €350,-



Voor meerdere foto's van dit voertuig en onze complete voorraad, verwijzen wij u graag naar onze website: WWW.ZENDIJKAUTOS.NL

U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit. En bij Zendijk Auto's zeggen wij: De koffie staat niet voor u klaar, maar deze wordt vers voor u gezet. Hopelijk tot snel.

"LET OP ONGEACHT STAAT OF UITERLIJK, € 1.000,-- TERUG VOOR UW OUDE AUTO" !!!!!!**

(**Vraag naar de voorwaarden)

Inruil altijd mogelijk

Wij beschikken over een zeer gevarieerd aanbod gebruikte occasions. Wij hebben altijd minimaal 15 occasions voor u op voorraad in alle prijsklassen.

Wilt u het aangeboden voertuig komen bezichtigen geen enkel probleem, maar dan verzoeken wij u om even te bellen voor u van huis rijdt, dit om teleurstelling te voorkomen, Wij zien niet altijd aanwezig!

Al onze occasions worden eventueel geleverd met 3-6 of 12 maanden garantie en NAP.

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 t/m 17.00 en zaterdag van 10;00 t/m 16;00. En op afspraak.

Wij garanderen dat wij altijd adverteren met de juiste bouwjaren en de juiste tellerstanden!!!!!

Wij zijn aangesloten bij de Rdw kilometertellerregistratie.

De beller is sneller.

Deze advertentietekst is met de grootste zorg samengesteld, maar er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk-en zetfouten (een eventueel foutje is immers menselijk).
Zendijk auto's
Veldoven 4-A
8271RT Ijsselmuiden
038-3377570
zendijkautos@kpnmail.nl

www.zendijkautos.nl

Laatst bekeken