Audi A1 Sportback 1.0 Tfsi Sport Pro Line S | Clima | Nav. | Pdc | Sto...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Ton de Gooijer
Standaardruiter 17
3905 PT Veenendaal
Utrecht (NL)
Tel. 0318-506260
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 14.900,00
Merk  Audi
Model  A1
Type  Sportback 1.0 Tfsi Sport Pro Line S | Clima | Nav. | Pdc | Sto...
Bouwjaar  2016
Km.  96.475 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Kleurtoel.  Utopiablauw metallic
Deuren  5
Gewicht  1.035 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Koplampsproeiers, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurS Line exterieurUtopiablauw metallic (D2D2)Velgen, lichtmetaal 7,5J x 17 "5-arm"-design (CP2)buitenspiegels elektrisch verstelbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningKoplampreinigingsinstallatie (8X1)LED-achterlichten (8SK)Licht- en regensensor (8N6)Xenon plus verlichting (PX4)
InfotainmentMMI navigatie plus (PNF)Bestuurdersinformatiesysteem (9Q7)radio-CD/MP3 spelerTelefoonvoorbereiding basis (9ZX)
Interieur & ComfortAirconditioning, volautomatisch (9AK)Aluminiumoptiek in het interieur (GS1)Driezits achterbank (3NJ)elektrische ramen voorlederen stuurwiellederen versnellingspooklendesteunen (verstelbaar)Middenarmsteun vóór (6E3)sportstuurstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Veiligheidalarm klasse 1(startblokkering)Audi parking system achter (7X1)bandenspanningscontrolesysteemElektronisch Sper DifferentieelElektronisch Stabiliteits Programmahoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorpassagiersairbagzij airbag(s) voor
OverigNavigatiepakket (Navigatiesysteem full map, autotelefoon voorbereiding, MMI radio, Sportstuurwiel, multifunctioneel in leder, driespaaks) (PNU)stoelverwarmingstart/stop systeem
Bijzonderheden
Een volledig schadevrije Audi A1 welke van begin tot einde keurig is onderhouden. De onderhoudsfacturen evenals een afgestempeld boekje zijn aanwezig. Recent voorzien van 4 nieuwe Vredestein all season banden. Opties zoals climate control, navigatie, parkeersensoren achter, stoelverwarming, LED-verlichting zijn opties die het autorijden comfortabel maken. De auto is uitgevoerd in de prachtige kleur Utopiablauw metallic i.c.m. een zwart dak en zwarte buitenspiegels. Samen met de onbeschadigde 17"-velgen maakt het een erg sportieve uitvoering. Temeer de auto ook voorzien is van het S-line pakket. Welkom voor een bezichtiging!

Wij hebben een voorraad van 80 dealerauto's met lage kilometerstanden. Auto's zijn vaak van 1e eigenaar en dealeronderhouden. De onderhoudsboekjes zijn aanwezig en netjes afgestempeld. Inruil | Financiering | Lease is mogelijk. Eventuele bezichtiging in de avonduren is ook mogelijk. De auto kan dan in onze showroom bezichtigd worden.

De geadverteerde verkoopprijs is de prijs inclusief een recente of nieuwe APK-keuring, technische controle, tenaamstelling en het op peil brengen van de vloeistoffen. 

Wij zijn een universeel autobedrijf gevestigd in het midden van het land. Belangrijke pijlers waaraan wij willen voldoen zijn: het leveren van kwaliteit in een gemoedelijke sfeer waarin u zich thuis voelt. Onze voorraad bestaat uit ongeveer 80 schadevrije dealer-inruilauto's waarvan het onderhoudsverleden bekend is. Daarnaast zijn de kilometerstanden correct en aantoonbaar. U bent van harte welkom aan de Standaardruiter in Veenendaal.

Disclaimer:
Hoewel aan de informatie van onze advertenties de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf Ton de Gooijer niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Autobedrijf Ton de Gooijer. Onderzoek als klant of de auto aan uw wensen voldoet.

KLANT BEOORDELINGEN lezen?
https://autobedrijf.tevreden.nl/overzicht/autobedrijf3905pt15-17/Autobedrijf-Ton-de-Gooijer/
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2015 - 2018
Modelcode: 8X
Kenteken: SH-582-X

Technische informatie
Vermogen: 70 kW (95 PK)
Koppel: 160 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 186 km/u

Maten
Wielbasis: 247 cm

Gewichten
Laadvermogen: 545 kg
GVW: 1.580 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg (ongeremd 560 kg)

Interieur
Interieur: zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 98 g/km
Fijnstofuitstoot: 0,8 mg/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - € 123 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Standaard: Wettelijke garantie, geldige APK, en RDW-leges.

Overige informatie
Basiskleur: blauw / zwart

Laatst bekeken