Toyota Aygo 1.0 Vvt-i X-nav | Navigatie | Airco |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Gerdes
Mr Ovingkanaal Oz 1a
7891 EV Klazienaveen
Drenthe (NL)
Tel. 0591-312420
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 9.450,00
Merk  Toyota
Model  Aygo
Type  1.0 Vvt-i X-nav | Navigatie | Airco |
Bouwjaar  2018
Km.  113.058 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  830 kg.
APK tot  14-02-2026
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurElektronische remkrachtverdelingLED dagrijverlichtingmistlampen voor
InfotainmentAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voorLederen stuurwiel en versnellingspookStuur verstelbaar
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieIsofix
OverigeApple Carplay/Android Autocentrale vergrendeling met afstandsbediening
Bijzonderheden
PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD.! INCLUSIEF BOVAG GARANTIE.!

Het is een nette en comfortabele auto, deze Toyota Aygo, hij heeft 113058 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en buitenspiegels in carrosseriekleur.

Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het navigatiesysteem. Schakel simpel en veilig naar uw favoriete artiest met de audiobediening op het stuur. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Toyota Aygo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Bedrijfsinformatie
Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.

Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2018
Kenteken: SV-578-D

Technische informatie
Vermogen: 51 kW (69 PK)
Koppel: 95 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,3 s
Topsnelheid: 160 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 410 kg
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 346 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 88 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 2
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 67 - € 73 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Laatst bekeken