Opel ADAM Rocks 1.0t 115pk / Prijsvoordeel!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Janssen Van Kouwen Naarden
Amsterdamsestraatweg 17
1411 AW Naarden
Noord-Holland (NL)
Tel. 035-6991111
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 19.750,00
Merk  Opel
Model  ADAM
Type  Rocks 1.0t 115pk / Prijsvoordeel!
Bouwjaar  2019
Km.  13.500 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  3
Gewicht  1.041 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Garantie
Fabrieksgarantie
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airconditioning, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, GSM carkit, Hoofdsteunen achter, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Niveauregeling, Parkeersensor, Radio/cassette, Radio/CD, Regensensor, Schuifdak, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

6 Premium luidsprekers15 mm verhoogd chassis17-inch 'Roulette'-velgen, diamant-geslepen, in de kleur High Gloss BlackBandenspanningscontrolsysteemCanvas Swing-Top BlackChromen sierstrips rond zijramen en langs daklijnCity Mode Driving ButtonDrie-spaaks stuurwiel, schakelpook en handrem in zwartElektrisch bedienbare ramen vóórElektrische centrale deurvergrendlingElektrisch verstelbare buitenspiegels in carrosseriekleurESP®FabrieksgarantieGetinte voorruit, zijruiten en achterruitHalogeenverlichting vóórHill Start AssistInstrumentenpaneel zwart met chromen ringenInterieur decor Pearl WhiteIn twee delen neerklapbare achterbank, 50:50ISO-fixISOFIX installatievoorziening buitenste zitplaatsen achterbankLed dagrijverlichtingLed verlichting achterLichtsensorLogostrip in grille in CarbonOcio-bekleding, Morocanna in BlackParkeersensoren achterPortierhandgrepen in carrosseriekleurR4.0 IntelliLink met Apple CarPlayRadio/CD-speler met USB-aansluiting, Bluetooth® en zes luidsprekersSchuif-/kanteldakSleutel in 'ROCKS' design met afstandsbediening voor centrale deurvergrendelingSnelheidsafhankelijke stuurbekrachtigingSportstoelenStuurwiel in hoogte- en diepte verstelbaarTwee hoofdsteunen achterUitschakelbare passagiersairbagViervoudig verstelbare bestuurders- en passagiersstoelZichtbare uitlaatpijpZij- en gordijnairbags aan bestuurders- en passagierszijdeZonnekleppen met verlichte make-up spiegelsIn het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Opel ADAM altijd de controle. Deze auto komt uit 2019. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Opel heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: in hoogte en diepte verstelbaar stuur, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Opel ADAM is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.>>> Inruilen, leasen en financieren is mogelijk! >>> Vraag direct het beste inruilvoorstel aan, reserveer een proefrit of bekijk het gratis CARFAX voertuig historie rapport op janssenvankouwen.nl. >>> Altijd 400+ nieuwe auto's en occasions op voorraad. >>> Alle occasions worden standaard afgeleverd met een JVK BASIS afleverpakket(gratis). Ga voor extra zekerheid met onze andere JVK afleverpakketten. >>> Stel uw vraag via 085-0530030 of e-mail naar info@janssenvankouwen.nl. >>> Graag tot ziens in onze showroom, Janssen Van Kouwen Automotive. <<<Modeljaar: 2017
Vermogen: 85 kW (116 PK)
Aantal cilinders: 3
Laadvermogen: 469 kg
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 231 cm
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 4
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 112 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro6
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Kenteken: XP-169-B

Laatst bekeken