Volkswagen Golf 1.2 Tsi Navi/cruise/stoelverw

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
RVR Auto's
Belleweg 2b
5711 DH Someren
Noord-Brabant (NL)
Tel. +31 654908782
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 8.950,00
Merk  Volkswagen
Model  Golf
Type  1.2 Tsi Navi/cruise/stoelverw
Bouwjaar  2015
Km.  137.975 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.110 kg.
Motorinhoud  1.197 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
DEZE GOLF HEEFT SCHADE AAN 2 LINKER PORTIEREN ZIE FOTO'S OF BEL AUB VOOR MEER INFO +31654908782.

NEDERLANDS KENTEKEN EN ALLE BOEKEN EN SLEUTELS AANWEZIG.

Tja, wat kunnen we zeggen? Dit is een echte Duitse auto, in alle opzichten. Niet rijden, maar fahren. Kunnen ze wel hoor, bij onze oosterburen. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Golf in uitstekende conditie. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel hoe de massagefunctie zorgt voor verfrissende doorbloeding op de lange ritten. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Bij de rijke uitrusting horen ook halflederen bekleding, getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Laatst bekeken