Ford Focus 1.6 Titanium Automaat!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Snip Auto 2000
Hoofdstraat 19
9861 AA Grootegast
Groningen (NL)
Tel. 0594-549419
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 1,00
Merk  Ford
Model  Focus
Type  1.6 Titanium Automaat!
Bouwjaar  2009
Km.  124.027 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.186 kg.
APK tot  08-12-2021
Motorinhoud  1.596 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Ford Focus 1.6 Titanium Automaat!

Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Mooie en goed onderhouden Ford Focus 1.6 Titanium Automaat met bijna alle opties! distributieriem is vervangen bij 112.000 km. Onderhoudboekjes en N.A.P. aanwezig!

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

ComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischGetint glasLichtmetalen velgen 16"MetaalkleurMistlampen voorPark Distance ControlVerwarmde voorruitInfotainmentAudioinstallatie met CD-spelerInterieurAirco (automatisch)Binnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielLederen versnellingspookSportstoelenStuurbekrachtigingOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagDubbele airbagElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) voor en achterPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidABS en EBDAlarm klasse 1(startblokkering)Kenteken: 05-JNL-7APK tot: 08-12-2021Tellerstand: 124027 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2009Transmissie: AutomaatKleur: zwartMotorinhoud: 1596 ccAantal cilinders: 4Motorcode: SHDAVermogen: 74 kWLedig gewicht: 1186 kgMax. trekgewicht: 800 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 7.7 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: JaMotorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Afleverpakketten



Wij ruilen graag uw huidige auto in.
Al onze auto's worden afgeleverd met een nieuwe of geldige apk, tenzij anders wordt afgesproken. Wij hebben verschillende bovag garantiepakketten, vraag naar de mogelijkheden.
Financiering mogelijk.

Snip Auto 2000
Hoofdstraat 19
9861AA Grootegast
0594-549419
info@snipauto2000.nl

www.snipauto2000.nl

Laatst bekeken