Mercedes SLK 200 K. Leder / Audio / Full Options / 10 Jaar Zelfde Eigenaar

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf M. Hellings
Valkenswaardseweg 21
5595 CA Leende
Noord-Brabant (NL)
Tel. 06-25009129
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 6.745,00
Merk  Mercedes
Model  SLK
Type  200 K. Leder / Audio / Full Options / 10 Jaar Zelfde Eigenaar
Bouwjaar  2005
Km.  267.151 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zilver
Deuren  2
Gewicht  1.315 kg.
APK tot  25-06-2024
Motorinhoud  1.795 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Mercedes SLK-klasse 200 K. Leder / Audio / Full options / 10 jaar zelfde eigenaar
Kenteken: 93-TPP-7Merk: MercedesModel: SLK-klasseAPK tot: 25-06-2024Tellerstand: 267151 KMCarrosserievorm: CabrioAantal deuren: 2Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2005Transmissie: AutomaatKleur: zilver MetallicBekleding: LederKleur interieur: zwartMotorinhoud: 1795 ccAantal cilinders: 4Motorcode: 271944Vermogen: 120 kW / 163pkLedig gewicht: 1315 kgAantal zitplaatsen: 2Verbruik: 8.8 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarAantal sleutels: 2Motorrijtuigenbelasting: € 190 - 207 per kwartaalEmissieklasse: Euro 4
Pakket: Sport pakketLederen bekledingLederen stuurwielLederen versnellingspookLuxe lederen bekledingSportonderstelComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurBuitenspiegel rechtsBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningGetint glasMetaalkleurSportonderstelSportvelgenInfotainmentAudio installatieNavigatiesysteem full mapStuurwiel multifunctioneelInterieurAirco (automatisch)Airco met elektronische regelingElektrische ramen voorLederen bekledingMiddenarmsteun voorStoelverwarmingStuurbekrachtigingOverigeAnti Blokkeer SysteemAutomaatBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHoofd airbag(s) voorZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)AlarmsysteemBandenspanningscontrolesysteem
Deze zeer gunstig geprijsde Mercedes SLK-klasse is zonder overdrijven echt een fantastische occasion. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. In deze auto profiteert u onder andere ook van: sportonderstel, getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Er is geen bestemming die het aanwezige full map navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes SLK-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Deze Mercedes SLK-klasse is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag op afspraak geopend. Wij zijn wij bereikbaar op 06 - 25009129 voor het maken van een afspraak. Ook kunt u ons via de website bereiken of via de mail info@autobedrijfhellings.nl 

Autobedrijf M. Hellings is een autobedrijf waar u terecht kunt voor een eerste klas gebruikte auto en het huren van een camper.

Met een steeds wisselende voorraad van ca. 30 auto's, die bestaan uit verschillende merken in diverse prijsklassen, zit er altijd iets interessants bij. En inruil is natuurlijk altijd mogelijk.

Service en Kwaliteit

Service en Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. De prijzen op deze website zijn gebaseerd op "zo-meenemen". Grote beurt en 3 maanden garantie zijn tegen meerprijs mogelijk.

We willen graag dat iedere klant echt tevreden is. Mond tot mondreclame is tenslotte de beste reclame.

Inruilen van uw huidige auto behoort bijna altijd tot de mogelijkheden. Wij berekenen geen afleverkosten maar werken met zogenaamde meeneemprijzen. De door u gekochte auto kan direct bij ons op naam worden gezet, is er sprake van een inruilauto, dan kunnen wij deze voor u direct vrijwaren. U kunt bij ons ook pinnen.

Met vriendelijke groet, 
Michel Hellings

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter voor het laatste nieuws........

Autobedrijf M. Hellings
Valkenswaardseweg 21
5595CA LEENDE
06-25009129
info@autobedrijfhellings.nl

www.autobedrijfhellings.nl/

Laatst bekeken