Toyota Yaris 1.0 Vvt-i Active Pcam - Clima - All Season

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Mengelers Landgraaf B.V.
Baanstraat 129
6372 AE Landgraaf
Limburg (NL)
Tel. 045-5318888
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 14.950,00
Merk  Toyota
Model  Yaris
Type  1.0 Vvt-i Active Pcam - Clima - All Season
Bouwjaar  2019
Km.  23.120 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  960 kg.
APK tot  24-06-2023
Motorinhoud  998 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningElektronische remkrachtverdelingGrootlichtassistent
InfotainmentAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voorHoofdsteunen actiefLederen stuurwielLederen versnellingspookPassagiersstoel in hoogte verstelbaarStuur verstelbaar
VeiligheidAchteruitrijcameraAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectie
OverigeAirbags, bestuurders- en passagierszijde
Bijzonderheden
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Toyota Yaris uit 2019, met zijn kilometerstand van 23120. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Deze Toyota is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Bedrijfsinformatie
Onze getoonde prijzen zijn altijd inclusief:
Tenaamstelling, een geldige APK, onderhoudsbeurt die past bij de kilometerstand, 6 maanden Bovag garantie, één jaar mobiliteitsgarantie met 24 uur per dag pechhulp voor zowel thuis als in heel Europa.
Voor auto's in de prijsklasse boven € 10.000 en niet ouder dan 7 jaar met minder dan 100.000 km gereden, bieden wij tegen een meerprijs van € 500,- 24 maanden Mengelers Garantie (max. kilometrage 15.000 km p.jaar) onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Het inruilen van uw huidige auto is uiteraard bespreekbaar. Het is ook mogelijk om de nieuwe auto tegen gunstige voorwaarden in termijnen te betalen. Wij bieden u de mogelijkheid om via ons de auto te verzekeren waarbij u profiteert van een zeer gunstig tarief met daarbij vele voordelen.
Vraag hiervoor naar de voorwaarden bij onze specialisten.
Mengelers Occasion Centrum Limburg 045-7200870

Wijzigingen, zet- en typefouten voorbehouden.
Meer informatie
Modelreeks: mei 2018 - feb 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 54 kW (73 PK)
Koppel: 93 Nm
Aantal cilinders: 3
Laadvermogen: 490 kg
GVW: 1.450 kg
Max. trekgewicht: 730 kg
Afmetingen (LxBxH): 395 x 170 x 152 cm
Wielbasis: 251 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 15,3 s
Topsnelheid: 155 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 107 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6
Fabrieksgarantie tot: 24-06-2022
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Kenteken: ZL-052-H

Laatst bekeken