Citroen C3 1.2 Puretech S&s Shine | 17" Velgen | Navigatie | Stoelverwarming

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Wittebrug Autobedrijven Bergschenhoek
Weg En Land 6264
2661 KR Bergschenhoek
Zuid-Holland (NL)
Tel. 010-8504750
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 12.425,00
Merk  Citroen
Model  C3
Type  1.2 Puretech S&s Shine | 17" Velgen | Navigatie | Stoelverwarming
Bouwjaar  2017
Km.  78.820 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.025 kg.
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 16"Lichtmetalen velgen 17"Afwijkende dakkleurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingLED dagrijverlichtingmistlampen voorParkeersensor achter
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurVoorstoelen verwarmdBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwielLederen versnellingspookStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenning
Overige17" Lichtmetalen wielen CROSS Black (205/50 R17T) (ZH4F)Apple Carplay/Android AutoAutomatische airconditioning met actief carbonfilter (WX19)Stoelverwarming (NA01)centrale vergrendeling met afstandsbedieningCitroen Connect Box (YR05)ConnectedCam Citroën® (L701)Connected servicesConnecting Box (WLQB)Connect Nav DAB (Dab, Navigatiesysteem full map)DabDashboardcameraExtra getinte ramen achter en achterruit (VD09)extra getint glas achterOne touch elektrische raambediening voor en achter met antiklemvoorziening (LT03)Pack Smile (Lichtmetalen velgen 17", Dab, extra getint glas achter, Navigatiesysteem full map)Parkeersensoren achter (UB01)
Bijzonderheden
Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Citroën C3 de auto die u zoekt. Met deze Citroën is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Citroën C3 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Tot de uitrusting van deze Citroën behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Citroën met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

In de Citroën C3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Citroën te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsinformatie
Belangrijk om te weten! Bij ons heeft u geen keuzestress voor welk afleverpakket u moet kiezen wanneer u een occasion wilt aanschaffen bij Wittebrug. Wij leveren een occasion altijd rijklaar af, zonder extra kosten! Simpelweg omdat wij als dealer vinden dat u dat van ons gewoon mag verwachten: Rijklaar, volledig gecontroleerd én uiteraard inclusief garantie! Wij leveren uw nieuwe auto dus altijd tip top af, zelfs met een volle tank brandstof of volle accu. 12 maanden BOVAG-garantie bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500 euro,-. Bij een zakelijke aanschaf krijgt u 6 maanden BOVAG-garantie.

Uw auto financieren is bij Wittebrug geen enkel probleem. Met onze EXTRA LAGE RENTE DEALS hebben wij een passend financieringsvoorstel voor iedereen. Profiteer bij aanschaf van uw gebruikte Wittebrug occasion van rentetarieven vanaf 6,9%. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Wittebrug Bergschenhoek is onderdeel van Wittebrug autobedrijven. Met de Dealerschappen van de complete Stellantis selectie, Peugeot, Citroen, DS, Opel, Fiat, Abarth, Jeep, Lancia & Alfa Romeo zijn wij in de regio de Stellantis specialist voor u. Wij hebben altijd een voorraad van 200 occasions die u snel kunt rijden. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze specialisten en modellen in de showroom. U vind ons aan: Weg en Land 62 - 64 te Bergschenhoek. De koffie staat klaar.


Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, Specificaties, opties en uitrustingsniveaus zijn altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: sep 2016 - jun 2018
Kenteken: NJ-442-G

Technische informatie
Vermogen: 82 kW (111 PK)
Koppel: 205 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 188 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 400 x 175 x 149 cm
Wielbasis: 254 cm

Gewichten
Laadvermogen: 575 kg
GVW: 1.600 kg
Max. trekgewicht: 600 kg (ongeremd 450 kg)

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 103 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4 l/100km (1 op 25,0)

Onderhoud, historie en staat
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 3
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - € 123 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Overige informatie
Onderhoudsboekjes: Digitaal

Laatst bekeken