Hyundai i10 1.0 Comfort | Navi (apple Carplay) | Airco | Cruise Control

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Hyundai Helmond
Varenschut 5
5705 DK Helmond
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0492-745610
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 16.428,00
Merk  Hyundai
Model  i10
Type  1.0 Comfort | Navi (apple Carplay) | Airco | Cruise Control
Bouwjaar  2020
Km.  5 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Kleurtoel.  Clean Slate
Deuren  5
Gewicht  899 kg.
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
alarm klasse 1(startblokkering)Apple Carplay/Android Autoarmsteun voorbandenspanningscontrolesysteemBluetooth telefoonvoorbereidingbots waarschuwing systeembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningconnected servicesDAB ontvangerdimlichten automatischelektrische ramen voorElektronisch Stabiliteits Programmagrootlichtassistenthill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorLED dagrijverlichtinglederen stuurwiellederen versnellingspookmica kleurmistlampen voormultimedia-voorbereidingNavigatie (Apple Carplay)passagiersairbagradiorijstrooksensor met correctiespraakbedieningstart/stop systeemstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelvermoeidheids herkenningzij airbag(s) voorAutonomous Emergency BrakingInstructieboekjes aanwezigRookvrij
Bijzonderheden
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met deze Hyundai is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de uitrusting van deze Hyundai behoren ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De uitrusting van deze Hyundai is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Wij kunnen deze mooie i10 op korte termijn leveren, dus als u wilt kunt u er al snel mee rijden. Belt u ons voor een afspraak?

Wilt u meer weten over deze occasion? Neem direct contact met onze verkoopadviseurs via 0492-745611 of mark@hyundai-helmond.nl of kom langs voor een kop koffie in onze showroom aan de Varenschut 5 in Helmond. Bij Oostendorp Auto gaan we voor uw zorgeloze rijplezier. Kies voor een occasion van onze Oostendorp PLUS selectie met standaard 24 maanden / 40.000 kilometer garantie op basis van de BOVAG garantie voorwaarden. U herkent deze auto's aan het label rechtsboven op de eerste foto. Kijk op onze website voor onze gehele aanbod en uitgebreide fotoreportages. Bij onze Toyota, Mazda en Hyundai dealervestigingen in de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland slaagt u vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto. We gaan ervoor! Vernoemde voertuigspecificaties zijn onder voorbehoud. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.
Meer informatie
Algemene informatie
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2020

Technische informatie
Vermogen: 49 kW (67 PK)
Koppel: 96 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 36 liter
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 156 km/u
Wielbasis: 243 cm

Interieur
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO2 uitstoot: 110 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)

Staat
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Staat interieur: goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Fabrieksgarantie: Dit voertuig wordt afgeleverd met de standaard fabrieksgarantie. Vraag onze verkoopadviseurs voor meer informatie.

Overige informatie
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Laatst bekeken