Porsche Cayenne Turbo Gt

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Porsche Centrum Maastricht
Afrikalaan 37
6199 AH Maastricht-airport
Limburg (NL)
Tel. 043-8000911
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 219.750,00
Merk  Porsche
Model  Cayenne
Type  Turbo Gt
Bouwjaar  2021
Km.  18.500 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Diepzwart metallic
Deuren  5
Gewicht  2.195 kg.
Motorinhoud  3.996 cc.
Opties
Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Niveauregeling, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurDiepzwart metallic (2T)Lichtmetalen velgen 22"elektrisch bedienbare achterklepglans exterieur delenPorsche Entry & Drive (4F2)Soft close deursysteem (GZ2)sportuitlaatVerwarmbare voorruit (4GR)
InfotainmentApple Carplay/Android AutoNavigatiesysteem full mapBOSE® Surround Sound System (9VL)Digitale radio (QV3)
Interieur & Comfortachterbank verwarmdStoelverwarming voorin (4A3)Interieurpakket carbon (5MH)schakelmogelijkheid aan stuurwielStoelventilatie voorin (4D3)Stuurbekrachtiging Plus (QZ7)
Veiligheidafdaal assistentNachtzichtassistent (9R1)
Overig22-inch GT Design-wiel in zijdeglans zwart (CI9)Achterasbesturing (0N5)adaptieve cruise control incl. noodgeval assistent en Lane Keep Assistent (PW7)Adaptieve luchtvering met niveauregeling en hoogteverstelling inclusief Porsche Active Suspension Management (PASM) (1BK)Adaptieve sportsoelen plus, 18-voudig elektrisch verstelbaar (Q1J)Geluids- en warmtewerend privacyglas (VW6)Instructieboekjes aanwezigLed-achterlichten incl. lichtstrip met getint glas (8SB)Led-Matrix koplampen getint incl. PDLS plus (8JU)Licht Design Pakket (QQ1)Multifunctioneel sportstuurwiel in glad leder (2ZM)ParkAssistent inclusief Surround View (Actieve parkeerondersteuning, ParkAssistent voor en achter inclusief Surround View) (KA6)Porsche Active Suspension Management (PASM) (1BH)Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) (1ZV)Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) met remzadels zwart hoogglans (1LX)Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) (1P7)Porsche embleem op hoofdsteunen (voor en achter) (5ZF)Stoelverwarming achter (4A4)Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
Bijzonderheden
Kies voor een Porsche Approved Occasion en ontvang tijdelijk een uitgebreide Porsche Approved Garantie van 24 maanden.

Elke gecertificeerde occasion in onze voorraad wordt geleverd met ten minste 12 maanden Porsche Approved Garantie en/of de bestaande garantie op een nieuwe Porsche. Om het voorjaar in te luiden ontvangt u tijdelijk bij aanschaf van een Porsche Approved Occasion, bij Porsche Centrum Eindhoven of Porsche Centrum Maastricht, een uitgebreide Porsche Approved Garantie van 24 maanden.

Deze uitgebreide Porsche Approved Garantie loopt tot en met 30 april 2024. Bekijk ons ruime aanbod aan Porsche Approved Occasions en profiteer tijdelijk nog van dit exclusieve aanbod.

Geniet van elke kilometer
De Porsche Approved Garantie (beschikbaar voor voertuigen van niet meer dan 15 jaar oud en met een kilometerstand van niet meer dan 200.000 km) dekt alle onderdelen* van een Porsche en biedt hetzelfde serviceniveau als de fabrieksgarantie. U bent hierdoor dus betrouwbaar beschermt tegen onverwachte reparatiekosten.

En dankzij onze inbegrepen mobiliteitsgarantie, Porsche Assistance, is er altijd hulp in de buurt, waar u ook bent.
 
Direct uit voorraad leverbaar
Onze Porsche Approved Occasions zijn direct uit voorraad leverbaar. Wilt u meer informatie over een van onze modellen of over de Porsche Approved Garantie? Neem dan contact op met een van onze Verkoop Adviseurs.

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom. Wij kijken uit naar uw komst!

Stap in de wereld van ongeëvenaarde luxe en prestaties met de Porsche Cayenne Turbo GT, verkrijgbaar bij Porsche Centrum Maastricht. Deze krachtige SUV belichaamt het summum van Porsche's vakmanschap en technische innovatie, en staat klaar om elke rit te transformeren in een opwindend avontuur.

Met een verbluffend Diepzwart metallic exterieur en een prachtig Lederuitrusting in zwart, glad leder interieur, trekt de Cayenne Turbo GT direct de aandacht. De 22-inch GT Design-wielen in zijdeglans zwart benadrukken zijn krachtige uitstraling, terwijl het adaptieve luchtveringsysteem zorgt voor een comfortabele en dynamische rijervaring.

Onder de motorkap schuilt een krachtige 471 kW/640 PK motor, waarmee de Cayenne Turbo GT moeiteloos een topsnelheid van 300 km/u bereikt en in slechts 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. Dankzij de PDK-transmissie (automaat) geniet u van naadloze schakelprestaties en een ongekende wendbaarheid.

Het interieur van de Cayenne Turbo GT biedt een oase van luxe en comfort, met verwarmde en geventileerde stoelen, een BOSE® Surround Sound System en een geavanceerd infotainmentsysteem met Apple Carplay/Android Auto. Bovendien zorgen veiligheidsvoorzieningen zoals de nachtzichtassistent en adaptieve cruise control voor gemoedsrust onderweg.

Ervaar de ultieme combinatie van prestaties, comfort en stijl met de Porsche Cayenne Turbo GT, exclusief verkrijgbaar bij Porsche Centrum Maastricht. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de opwinding van grenzeloze luxe en rijplezier.

Porsche Centrum Maastricht
Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven vormen samen de officiële Porsche dealerorganisatie voor het zuiden van Nederland. Sinds begin vorig decennium heeft Limburg daarbij een eigen vestiging en kunt u op de Afrikalaan 37 te Maastricht-Airport terecht voor alle modellen, inclusief Porsche Approved Occasions, en meermaals prijswinnende service en klanttevredenheid. Onze werkplaats is zeer modern uitgerust en dé plek voor onderhoud en reparatie van alle Porsche modellen, van jong tot oud. Porsche Centrum Maastricht is officieel gecertificeerd als Porsche Exclusive Manufaktur Partner, het individualiseringslabel van Porsche.

Porsche Centrum Maastricht is onderdeel van PGZ – www.pgz.nl

Aan de in deze advertentie getoonde informatie en prijzen kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden en al het getoonde is onder voorbehoud van type- en/of (digitale) weergavefouten. Neem bij de twijfel over de juistheid van een advertentie altijd contact op met een verkoopadviseur van PGZ B.V.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2019 - 2023
Kenteken: N-348-LV

Technische informatie
Vermogen: 471 kW (640 PK)
Koppel: 850 Nm
Aantal cilinders: 8
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 90 liter
Acceleratie (0-100): 3,3 s
Topsnelheid: 300 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 570 kg
GVW: 2.765 kg
Afmetingen (LxB): 494 x 200 cm
Wielbasis: 290 cm

Interieur
Interieur: Lederuitrusting in zwart, glad leder, Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 319 g/km
Energielabel: G
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,9 l/100km (1 op 8,4)
Brandstofverbruik in de stad: 16,6 l/100km (1 op 6,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 9,1 l/100km (1 op 11,0)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 1

Staat
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 421 - € 460 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: Porsche Approved

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Porsche Approved: Aan de in deze advertentie getoonde informatie en prijzen kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden en al het getoonde is onder voorbehoud van type- en/of (digitale) weergavefouten. Neem bij de twijfel over de juistheid van een advertentie altijd contact op met een verkoopadviseur van PGZ B.V.
Dit afleverpakket bevat: Porsche Approved; Nieuwe APK

Laatst bekeken